pridružio se kolegama

Omiljeni Čombe već godinama gradi karijeru u Hollywoodu, a sada tamo ispisuje povijest: "Bravo, legendo!"

Miraj Grbić Miraj Grbić Vojko Basic/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić - 2 Miraj Grbić Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić - 5 Miraj Grbić - 4 Miraj Grbić - 1 +7 Miraj Grbić Galerija

Miraj Grbić objavio je na svojem profilu na Instagramu da se pridružio štrajku holivudskih glumaca.

Sindikat američkih glumaca proteklog je tjedna stupio u štrajk, a kolegama se pridružio i bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji već godinama gradi karijeru u Hollywoodu.

Miraj, koji je domaćoj javnosti najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", svoju odluku potvrdio je na Instagramu uz fotografiju s napisom: "Na štrajku".

"Bravo, legendo", "Najjači si", podržali su ga obožavatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic)

Oko 160.000 glumaca i ljudi srodnih zanimanja okupljenih u SAG-AFTRA-i priključilo se scenaristima koji su prestali raditi početkom svibnja i time otvorilo vrata dvostrukom društvenom pokretu kakav u Hollywoodu nije viđen od 1960.

Dva strukovna sindikata traže revalorizaciju njihovih primanja koja su u padu zbog internetskog prijenosa. Uz to žele dobiti jamstva u vezi s korištenjem umjetne inteligencije kako bi spriječili da ona piše scenarije ili klonira njihove glasove i snimke.

Štrajk glumaca zadat će težak udarac filmskoj industriji.

Inače, Miraj se sa suprugom Marijom Omaljev Grbić 2013. godine iz Sarajeva preselio u Los Angeles. Par je u braku od 2008. godine, a 2021. dobili su kćerkicu Billie, koja je rođena u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai.

Miraj je dosad ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T." i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 3 In Magazin: Marijana Mikulić - 5 Marijana Mikulić - Insta storij - 1 +26 Marijana Mikulić - Insta storij - 2 Celebrity Naša glumica pohvalila se velikim razlogom za slavlje: "Našoj sreći nema kraja, živjeli vi meni"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 1 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 3 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 2 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 4 +26 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 5 Celebrity Franka Batelić odgovorila je čovjeku koji ju je pratio po Rapcu, on ostao iznenađen: ''Čujem da me tražiš...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene