"Tako su medeni!"

Sinčić legendarnog Čombe rastopio je njegove obožavatelje na novoj fotografiji, svi komentiraju i jedan preslatki detalj!

Miraj Grbić Miraj Grbić Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Miraj Grbić - 4 In Magazin: Miraj Grbić - 5 Miraj Grbić - 1 Miraj Grbić Miraj Grbić - 4 Miraj Grbić - 5 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Miraj Grbić +14 Miraj Grbić Galerija

Miraj Grbić objavio je preslatku fotografiju sa sinčićem Riverom, kojeg je dobio u prosincu prošle godine.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", ponosni je otac dvoje djece koje je dobio sa suprugom i također glumicom Marijom Omaljev Grbić.

Njihovo drugo dijete, sinčić River stigao je na svijet 4. prosinca 2023. godine, samo dan prije Marijina 41. rođendana, a Miraj je sada sve raznježio njihovom zajedničkom fotografijom.

Pogledaji ovo Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe oglasio se iz Hollywooda i objavio novosti: "Gotovo je, vraćam se..."

"Samo ću sekundu zažmiriti", napisao je glumac uz fotografiju na kojoj sinčića drži u naručju, a njegovi obožavatelji odmah su primijetili jedan presladak detalj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miraj Grbic (@mirajgrbic)

"A vidi slatkih obraščića", "Ništa slađe danas nisam vidjela od tog malog anđela s tim tako medenim obraščićima" "Vidi obraščića, mašala", "Joj, Čombice, baš ti je medena ova bombica", "Preslatko", neki su od brojnih komentara ispod fotke.

Miraj i Marija, koji već godinama žive u Los Angelesu, na roditeljstvu su dugo čekali, pa je tako kćerkica Billie glumcu stigla s 45, a sinčić River s 47 godina.

Pogledaji ovo In Magazin: Miraj Grbić - 4 inMagazin Prednosti i mane očinstva u zrelim godinama: ''Kad u 50-ima dobiješ djecu, kad si prošao sve, puno sigurnije gledaš na to što imaš''

Par je u braku od 2008. godine, a 2013. su se iz Sarajeva preselili u Los Angeles, gdje je on ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T." i "Santa Clarita Diet", te filmskim ostvarenjima, od kojih su najzamjetnije u blockbusterima "Nemoguća misija: Protokol duh" i "Babilon", a možemo ga gledati i u posljednja dva nastavka franšize "Brzi i žestoki", u kojima glumi Rusa.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Pakalović i Iva Hraste Sočo Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović Olga Pakalović +13 Olga Pakalović Celebrity Vesna iz Kumova privatno njeguje potpuno drukčiji stil, u ovakvu je izdanju u seriji nećete vidjeti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Nine Badrić na Hvaru - 3 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 2 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 4 Nina Badrić na Instagramu +26 Stan Nine Badrić u Jelsi Celebrity Kuhinja Nine Badrić na Hvaru oduzima dah, upečatljivi tonovi posebno se slažu s pomno odabranim ukrasima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene