"Čombe, Čombica i Čombići!"

Legendarni BiH glumac s holivudskom adresom raznježio fanove prvom obiteljskom fotkom od dolaska sina!

Miraj Grbić i Marija Omaljev Grbić Miraj Grbić i Marija Omaljev Grbić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić i Marija Omaljev Grbić s djecom Miraj Grbić In Magazin: Miraj Grbić - 5 In Magazin: Miraj Grbić - 4 In Magazin: Miraj Grbić - 3 Miraj Grbić - 1 Miraj Grbić - 3 Marija Omaljev i Miraj Grbić Miraj Grbić Miraj Grbić +19 Miraj Grbić i Marija Omaljev Galerija

Miraj Grbić objavio je fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Marijom Omaljev Grbić i njihovo dvoje djece.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, koji je najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", oduševio je pratitelje na društvenim mrežama obiteljskom fotografijom.

"Moja banda", napisao je Miraj uz fotku na kojoj pozira sa suprugom Marijom Omaljev Grbić i njihovo dvoje djece, kćerkicom Billie i sinčićem Riverom. Ovo im je prva obiteljska fotografija od dolaska sinčića.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miraj Grbic (@mirajgrbic)

"Joj, vidi mi frizure", požalila se Mirajeva supruga Marija.

"Predivni ste", "Divna obitelj", "To će jednom bit glumci isto", "Čombrero, najjači ste", "Vidi malog Čombeta ljepotana", "Kako ste slatki", "prava obiteljska idila", "Čombe, Čombica i Čombići", još su neki od brojnih komentara na njihovu obiteljsku fotku.

Miraj i Marija u braku su od 2008. godine, a 2013. su se iz Sarajeva preselili u Los Angeles. Na roditeljstvu su dugo čekali, pa je tako kćerkica Billie glumcu stigla s 45, a sinčić River s 47 godina. Oboje njihove djece rođeno je u Los Angelesu. Kćerkicu su dobili u listopadu 2021. godine, a sinčić je stigao na svijet u prosincu 2023.

Miraj gradi karijeru u Hollywoodu i dosad je ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T." i "Santa Clarita Diet", te filmskim ostvarenjima, od kojih su najzamjetnije u blockbusterima "Nemoguća misija: Protokol duh" i "Babilon", a možemo ga gledati i u posljednja dva nastavka franšize "Brzi i žestoki", u kojima glumi Rusa.

Pogledaji ovo Miraj Grbić Celebrity Sinčić legendarnog Čombe rastopio je njegove obožavatelje na novoj fotografiji, svi komentiraju i jedan preslatki detalj!

Pogledaji ovo In Magazin: Miraj Grbić - 4 inMagazin Prednosti i mane očinstva u zrelim godinama: ''Kad u 50-ima dobiješ djecu, kad si prošao sve, puno sigurnije gledaš na to što imaš''

Pogledaji ovo Marija Omaljev Nekad i sad Naša lijepa glumica danas živi američki san s dobro poznatim suprugom, a nekoć smo ih oboje gledali u najpopularnijoj seriji s naših prostora!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bugarska kraljevska obitelj - 1 Bugarska kraljevska obitelj - 2 Bugarska princeza Kalina - 1 Bugarska princeza Kalina - 2 +14 Bugarska princeza Kalina - 3 Nekad i sad Princeza koja je pojavom šokirala svijet prije 20 godina izgledala je potpuno drukčije, na starim fotografijama nećete je prepoznati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mladen Grdović - 1 In Magazin: Mladen Grdović - 2 In Magazin: Mladen Grdović - 3 In Magazin: Mladen Grdović - 4 +25 In Magazin: Mladen Grdović - 5 inMagazin Mladen Grdović privatnim zrakoplovom arapskog šeika hitno otputovao u Dubai, otkrivamo zašto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene