Nova epizoda

Deniz i Sermet nailaze na probleme

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irmak i dalje nastavlja uzrujavati Deniz, a ona pak ne zna kako bi joj pomogla. Traži od Irmak da potraži liječničku pomoć, no Irmak se ponaša kao da je s njom sve u redu.

Irmak i dalje nastavlja uzrujavati Deniz, a ona pak ne zna kako bi joj pomogla. Traži od Irmak da potraži liječničku pomoć, no Irmak se ponaša kao da je s njom sve u redu.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi nastavak Deniz ima jedan uvjet - želi ugovor o slobodi!

'Nisam otkrila tajnu sretnog braka'

Ali dolazi kod Šadije popiti kavu, a ona mu govori da cijeni njegove osjećaje prema njoj, no ipak još uvijek nije spremna da mu uzvrati.
Firat i Narin uhvate Alija dok pije kavu sa Šadije. Firat ga ozbiljno upozori da je se kloni. Šadije dobiva iznenadnu poslovnu ponudu koja će joj iz temelja promijeniti život.

Džan dobija ponudu od jednog vlasnika galerije koji traži od njega izložbu s Džanovim slikama. Čuvši za požar, nudi mu sponzorstvo, no Džan na izlasku iz kafića ugleda vlasnika galerije s Alijem I poveže sve sa Sermetom. Iznenađen I ljut odlazi kod Deniz te joj govori kako je siguran da je Sermet zapalio njegov atelje.

Sermet i Firat odluče postati partneri luksuznog restorana kojem ne ide i koji traži partnera. Zovu Narin i Deniz u restoran kako bi ih pitali za mišljenje i pokazali im ga. Čim ugledaju vlasnicu restorana Ahu, Narin i Deniz odmah promijene boju lica. Firat i Sermet pak ništa ne shvaćaju.

Sermetovu i Firatovu zajedničku investiciju koči Denizin i Narinin veto. Događaji koji su se u prošlosti odigrali između Ahu, Deniz i Narin prijete razvoju novih događaja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene