"Prelijep si"

Srpski miljenik žena objavio prizore koji oduzimaju dah, a tu je i jedan detalj koji inače vješto skriva

Miloš Biković - 1 Miloš Biković - 1 Miloš Biković/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković - 2 Miloš Biković - 3 Miloš Biković - 5 Miloš Biković - 4 Miloš Biković - 2 Miloš Biković - 1 In Magazin: Miloš Biković - 4 In Magazin: Miloš Biković - 5 Miloš Biković i Vincent Cassel (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) +6 Miloš Biković (Foto: Instagram) Galerija

Miloš Biković je na profilu Instagramu objavio fotografije s Maldiva koje su oduzele dah njegovim pratiteljima.

Jedan od omiljenih srpskih glumaca Miloš Biković ovih dana odmara na egzotičnim Maldivima i s obožavateljima na Instagramu dijeli prizore koji oduzimaju dah, naročito nježnijem spolu.

Pogledaj i ovo Miloš Biković - 2 Dobra fešta! Srpski glumac objavio snimku s pomalo razuzdane zabave za rođenje sina, bez posebne glazbe i kidanja majice nije moglo proći!

34-godišnji Miloš tako je objavio nekoliko fotografija s plaže, a na kojima ponosno pokazuje i poveću tetovažu kojom je ukrasio tijelo, a inače mu to baš i nije navika.

"Za moj osmijeh odgovorna je prazna baterija na telefonu", napisao je uz jednu od objavljenih fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

"Najljepši", "Prelijep si", "Kakva fotka", "Uvijek budi nasmijan", "Divna slika", "E jesi neki, izazivaš s tim uživanjem", "Uživaj Miloše", poručili su mu u komentarima.

Miloš je ljetos odmarao i u Dubaiju s djevojkom Ivanom Malić, a ona je na društvenim mrežama pokazala kako im je bilo lijepo.

Za Miloševu vezu s pravnicom Ivanom Malić doznalo se u studenom prošle godine, kada su se skupa pojavili na premijeri njegova filma "Južni vjetar 2 - Ubrzanje" u Beogradu, a ona je kasnije vezu potvrdila i zajedničkom fotkom na Instagramu.

Biković je trenutačno jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, a osim u "Južnom vetru", značajne uloge ostvario je i u seriji "Vratit će se rode" te filmu "Montevideo, Bog te video". U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što je zasad odbio. Radije snima filmove i serije u Rusiji, kao što su "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 2 Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 3 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević - 2 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević - 4 +25 Ivana Mišerić - 4 Celebrity Nives Celzijus i Ivana Mišerić objavile video u kojem se nježno ljube, baš su se prepustile jedna drugoj!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +7 Maja Bajamić Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene