Već znaju i spol?

Lijepe vijesti: Krajem godine iznenada su se vjenčali, a sada čekaju i prvo dijete?

Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: AFP) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: AFP) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Profimedia) +0 Miley Cyrus (Foto: AFP) Galerija

Miley Cyrus krajem 2018. godine udala se za dugogodišnjeg dečka Liama Hemswortha.

Slavna pjevačica posljednjih je dana na meti paparazza.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 4 kao da smo miley slušali! Otkriveno što se stvarno krije iza zlatne haljine koju je Antonia Dora jedva dočekala obući: "Tebi stoji bolje nego njoj!"

Riječ je o Miley Cyrus, koja se krajem 2018. godine udala za svog dugogodišnjeg dečka Liama Hemswortha na privatnoj ceremoniji u njihovu domu.

Par je tijekom godina izdržao sve životne kušnje te su na kraju shvatili da ne mogu jedno bez drugoga, a već se danima šuška kako bi uskoro trebala stići i kruna njihove ljubavi – bebica. Miley je nedavno uhvaćena pri izlasku iz vile Versace u Miamiju, a na zelenoj košulji koju je nosila nazirao se poveći trbuščić, što je dodatno potpalilo glasine.

No glumica je na Twitteru to demantirala, a poslužila se spomenutom fotografijom na koju je zalijepila jaje na području trbuha. Podsjetimo, jaje je posljednjih dana pravi virtualni hit, jer je fotografija jednog postala najlajkanija u povijesti Instagrama te je s trona bacila i dosad najlajkaniju fotografiju slavne starlete Kylie Jenner.

Ipak, u intervjuu iz 2009. godine Miley je rekla kako bi se za 10 godina voljela vidjeti kako snima filmove te živi udana u vlastitoj kući. "Moja majka Tish napravila sve blizu savršenstva te i ja želim biti kul mama kojoj će klinci trčati doma", rekla je tada.

A upravo je romansa s Liamom započela 2009. godine nakon što su se upoznali na setu filma "The Last Song". Ipak, par je prekinuo 2013. godine, godinu dana nakon zaruka, a Miley se tada u potpunosti promijenila te počela šokirati javnost neprimjerenim ponašanjem. Trajalao je to sve do kraja 2015. godine, kada je obnovila vezu s Liamom, a ekspresno je vratila i zaručnički prsten na ruku.

23. prosinca 2018. godine par se vjenčao, a o tome su obavijestili javnost s nekoliko romantičnih fotografija na Instagramu. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson (Foto: AFP) +1 Ronan Sexton (Foto: Facebook) Celebrity Voljenu suprugu izgubio je 2009. godine, a poznatog glumca sad je zadesila još jedna obiteljska tragedija

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) +1 Jelena Perić (Foto: Instagram) Celebrity Kako je "hrvatska Kim Kardashian" izgledala prije 9 godina? Puno drugačije nego danas!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) +3 Kate Upton (Foto: Getty Images) Celebrity Ljepotica poznata po raskošnim oblinama snimljena u izdanju u kojem je nismo navikli vidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene