Što vi mislite?

Neobičan detalj na Mili Horvat podijelio je mišljenja, jedni joj pišu da je kao curica, a drugima je smiješna!

Mila Horvat Mila Horvat Sanjin Strukić/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 5 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 +2 Mila Horvat - 2 Galerija

Mila Horvat iznenadila je frizurom na javnom izvlačenju startnih brojeva za Snježnu kraljicu.

Voditeljica i sportska novinarka Mila Horvat neko se vrijeme bila pritajila od javnosti, no od prošle je godine imamo često priliku vidjeti.

Pogledaj i ovo Mila Horvat - 3 Vrijedilo je truda! Naša bivša televizijska voditeljica brčkala se u plićaku za nekoliko zavodljivih fotografija, ovakvu formu dobila je zbog posebnog režima treniranja!

Tako je sada vodila i program na javnom izvlačenju startnih brojeva za Snježnu kraljicu, gdje je posebnu pažnju privukla njezina neobična frizura.

Mila je svezala kosu u visoke kečke, kakve su se nosile u devedesetima, a frizurom je izazvala podijeljena mišljenja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

"Sviđa mi se frizura u stilu Pipi Duge Čarape", "Mlađahna kao curica", pisali su joj pratitelji ispod fotografije koju je objavila na svojem Instagramu, dok su na Twitteru osvanuli nešto drugačiji komentari.

"Mila Horvat ima frizuru kao da ide na vrtićko fotografiranje u DV Latica, a ne na vođenje izvlačenja brojeva za skijašku utrku", napisao je jedan tviteraš.
Sličnu frizuru imala je i na fotografijama na kojima pozira u bikiniju koje je ranije objavila na svojem profilu na Instagramu.

Što vi mislite?

Sviđa li vam se frizura Mile Horvat?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Mila je bila na Svjetskom prvenstvu u Katru, odakle se redovito javljala na društvenim mrežama. Mnogi su tada primijetili i nepoznatog muškarca u čijem se društvu provodila te se zapitali je li to dečko kojeg godinama skriva od javnosti i o kojem je otkrila tek pokoji detalj.

"Dosta smo se lovili po svijetu jer je on isto menadžer, ozbiljan poslovni čovjek koji puno putuje, no nekako smo se uspjeli uskladiti. Već smo šest godina zajedno", kazala je Mila u svojem velikom intervjuu za Gloriju.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle, Ivanka Mazurkijević Damir Martinović Mrle, Ivanka Mazurkijević Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle Ivanka Mazurkijević i Mrle imaju novi singl +7 Ivanka Mazurkijević i Mrle imaju novi singl Celebrity Rijedak izlazak domaćeg para s kćerkicom, inače je skrivaju od javnosti, no sada su spremno pozirali fotografima!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Džinić i Igor Šparavalo Igor Šparavalo i Moamer Kasumović Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 1 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 2 +21 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 3 Celebrity Sjećate li se malog Džebrice? Evo kako danas izgleda i s kojom je poznatom osobom bio u društvu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene