Nikad izazovnija!

Mia Dimšić u potpuno prozirnoj majici pokazala puno više nego inače, a to nije jedino čime je fanove oborila s nogu!

Mia Dimšić Mia Dimšić DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 8 Mia Dimšić - 7 Mia Dimšić Mia Dimšić (Foto: IN Magazin) +0 Kraljica Zagreba - Mia Dimšić (Foto: Josip Čekada) Galerija

Mia Dimšić nastupila je u Tel Avivu u sklopu predeurovizijske turneje i oduševila obožavatelje izvedbom, ali i izazovnim stajlingom.

Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu, pjevačica Mia Dimšić, trenutno je na predeurovizijskoj turneji koja obuhvaća London, Madrid, Amsterdam i Tel Aviv.

Pogledaj i ovo Mia Dimšić Što kažete na nastup? Naša Mia u Torinu zapjevala na hrvatskom i predstavila potpuno drugačiji nastup od pobjedničkog s Dore!

Mia se s turneje redovito javlja na svojem Instagramu, gdje se pohvalila i izdanjem za nastup u Tel Avivu koje je njezine obožavatelje oborilo s nogu.

Za tu je prigodu odabrala potpuno prozirnu majicu ispod koje se jasno vidio njezin crni grudnjak, a iskombinirala ju je sa suknjicom u kojoj je otkrila i gole noge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mia (@miadimsic)

U komentarima su se nanizali komplimenti obožavatelja na račun njezina izgleda, ali i nastupa uživo i mnogi joj već predviđaju siguran prolazak u finale Eurosonga, što našoj prošlogodišnjoj predstavnici Albini nažalost nije uspjelo.

U Izraelu je zablistala u još jednoj majici koja otkriva grudnjak, ali i goli trbuh, a u istoj galeriji pohvalila se i fotkom sa srpskom predstavnicom na Eurosongu, glazbenicom Konstraktom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mia (@miadimsic)

Inače, Mia je nedavno najavila kako će se njezin nastup na Eurosongu razlikovati od onoga na Dori, a još nije poznato ni hoće li pjesmu "Guitly Pleasure" pjevati na engleskom ili hrvatskom jeziku.

"Da, to je, evo, sad službena vijest, sve radimo ispočetka. Nismo bili odmah sigurni da će to tako biti, to nam je stvorilo malo više posla, ali nema veze, neki aspekt kreativnosti će biti tu. Bit će sve baš drugačije i mislim da će to pjesmi dati jednu novu dimenziju", otkrila je za IN Magazin

Ovogodišnji Eurosong održat će se od 10. do 14. svibnja u Torinu, a Italija je dobila domaćinstvo pobjedom grupe Maneskin na prošlogodišnjem natjecanju.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) Marija Škaričić u filmu Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 2 +5 Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 4 Celebrity Domaći glumački par uhvaćen u rijetkom zajedničkom izlasku, mislili su da ih nitko ne snima pa su se opustili

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 1 +0 Martina Vrbos - 2 Nekad i sad Nevjerojatnoj transformaciji naše pjevačice nitko se ne može načuditi, u haljini s prorezom i 50 kila manje sve je očarala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene