Život u samostanu

Martina Tomčić otkrila detalj koji o njoj nismo znali: ''Dvije godine sam živjela s časnim sestrama''

Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić intervju (Video: Informer, Nova TV) Martina Tomčić intervju (Video: Informer, Nova TV) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Reakcija Martine Tomčić na nastup Denisa Barte (Foto: Dnevnik.hr) Martina Tomcic (Foto: Instagram) Martina Tomčić (FOTO: Dnevnik.hr) Martina Tomčić (FOTO: Anamarija Batur) Martina Tomčić (Foto: Instagram) +0 Martina Tomčić (Foto: Instagram) Galerija

Martina Tomčić u rubrici Novac emisije Informer govori o glazbi koju sluša u slobodno vrijeme, o tome kako je financirala studij, te otkriva je li rastrošna ili štedljiva.

Martina Tomčić Moskaljov za sebe voli reći da je mama, pa pjevačica, a kako sama kaže, većina je percipira kao TV lice. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput baz obzira na to gdje ste Maja Šuput i Martina Tomčić znaju gdje će biti ove subote, a pozvani ste i svi vi: "Bilo bi lijepo da se svi okupimo!"

Dok se s našom Martinom Marčinko vozila prema Rokovom perivoju, otkrila je da više voli biti i na vozačkom mjestu osim ako je na vozačkom mjestu njezin suprug.

''Tada jedino pristajem biti na suvozačkome mjestu'', rekla je i dodala da joj je itekako važno koji automobil vozi. 

''Važna mi je prvenstveno sigurnost. Ja sam vjerna Nijemcu jer sam sklona općenito germanskim zemljama i živjela sam deset godina u Austriji, a i Nijemac i njegova zvijezda garantiraju sigurnost. Nisam jednom iskusila da je dosta bitno biti u kvalitetnom i sigurnom autu'', rekla nam je i otkrila da je prvi automobil koji je vozila bio Peugeot s lavićem 206.

Martina je dugo u javnom životu, što znači da je izložena i lijepim i ružnim stvarima i kritikama. Evo kako se nosi sa svime. 

''Moj muž uvijek kaže da je meni biti pet dana ti. Kroz cijelu svoju karijeru i školovanje sam se morala naučiti nositi s kritikom, ocjenjivanjem i odbijanjem. Ja sam načelno osoba koja je senzibilna, dakle, nisam baš imuna na ružne riječi, ali toliko sam se izvježbala i isprakticirala da ona poznata na jedno uho unutra na drugo van u mom slučaju zbilja funkcionira'', objasnila nam je. 

Kao i svakoj ženi, važno joj je kako je odjevena, ali joj je bitno i da odjeća koju nosi bude udobna i praktična. 

''U pravilu su to tako nekakve crne malo široke kombinacije, ali da se sad pretjerano opterećujem ne. Ono što volim su cipele i torbice. To bi bila moja mala ženska crta'', kaže nam. Voli podržati hrvatske dizajnere, pogotovo ako iza njih stoji kvaliteta. 

''Doista možemo reći u zadnje vrijeme da ima hrvatskih dizajnera u potpunosti na razini svjetskih'', zaključila je. 

Pitali smo je i je li ikad bila zabrinuta za stanje svojih financija. 

''Kako da ne. Mislim da ne postoji čovjek koji nije prošao financijsku katarzu. Ja sam konkretno tada ’92., da bih uopće mogla boraviti u Austriji, našla smještaj u jednom samostanu časnih sestara kojima sam kao protuuslugu za smještaj i hranu davala satove pjevanja, klavira, držala sam im zbor i zapravo sebe obogatila za jednu iskustvo koje doista je malo kome omogućeno, a to je da živi dvije godine sa časnim sestrama'', prisjetila se. 

A što nam je još ispričala, pogledajte u našem video prilogu. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) +1 Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Celebrity Najpristojnija članica slavne obitelji objavila vruću fotku: Pozirala je potpuno gola!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene