"Ma, Koja Emily?"

Grubnić se pohvalio boravkom u Parizu, a najviše pažnje ukrala je fotografija raskošnog doručka: ''Ajme, koja milina''

Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 1 Marko Grubnić Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 1 Marko i Branka Grubnić - 5 +19 Marko i Branka Grubnić - 3 Galerija

Marko Grubnić prisjetio se svojeg boravka u Parizu pa na Instagramu podijelio fotografije kojima je pokazao koliko je uživao.

Naš modni stilist Marko Grubnić na svojem je profilu na Instagramu objavio niz fotografija nastalih u Parizu, pa oduševio svoje vjerne pratitelje prizorima koji oduzimaju dah, a pritom se našalio i na svoj račun.

Pogledaj i ovo Branka Grubnić "Tako se čuva mama" Pogledajte kakvu je raskoš Marko Grubnić pripremio za mamin rođendan, bome se potrudio: "Mama je komad!"

Podijelio je tako fotografije na kojima doručkuje na balkonu stana s pogledom na Eiffelov toranj, pozira s majkom Brankom Grubnić i Momčilom Gurovićem, a čini se kako je uživao u svakom trenutku.

"Kada sam ja živio u Parizu... Koja Emily?" napisao je Marko uz objavu dotaknuvši se hit-serije "Emily u Parizu".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Hit! Prekrasni ste svi redom", "E, da mi je u ormar Marka Grubnića", "Svi ste predivni", "Ajme, koja milina", "Gospođa majka, prava kraljica", "Super fotke, Marko, mama Branka sjaji. Ma, svi ste super", "Prekrasan život", neki su od komentara koje je dobio.

Marko je ovih dana pokazao i svoje isklesano tijelo tijekom šetnje zagrebačkim ulicama pa također objavio fotografije na društvenim mrežama.

"Top prijatelju, bravo", "Wow", "Zgodan si", "Vidi se da vježbaš", "Samo naprijed", "Vidi ti mišića", samo su neki od komplimenata koje je dobivao ispod objave.

Grubnić često na svojem Instagramu objavljuje fotografije i videa iz teretane na kojima pokazuje kako naporno vježba da bi njegova figura koju je doveo do savršenstva - takva i ostala.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić - 3 Borna Ćorić - 4 Borna Ćorić - 2 Katarina Ostojić Kaya - 8 +12 Katarina Ostojić Kaya - 3 Celebrity Borna Ćorić javio se na Instagramu poslije napisa o vezi sa srpskom pjevačicom, evo što je točno objavio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 4 Tom Hanks i Melanie Griffith +25 Melanie Griffith - 3 Nekad i sad Teško je gledati što si je napravila jedna od nekoć najljepših žena svijeta, svojom pojavom danas izaziva zgražanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene