Poslao je važnu poruku!

Petrekovićeva partnerica upala u problem sa štiklama, on se pohvalio kako joj je priskočio u pomoć, ali na svoj način

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Petreković peta emisija TLZP - 2 Mario Petreković peta emisija TLZP - 1 TLZP: Mario Petreković kao Senidah Mario Petreković peta emisija TLZP - 3 Mario Petreković peta emisija TLZP - 2 Mario Petreković peta emisija TLZP - 3 Saša Lozar i Mario Petreković četvrta emisija TLZP - 1 Saša Lozar i Mario Petreković četvrta emisija TLZP - 2 Saša Lozar i Mario Petreković četvrta emisija TLZP - 3 Saša Lozar i Mario Petreković četvrta emisija TLZP - 11 +9 TLZP: Mario Petreković kao Stromae Galerija

Mario Petreković pokazao je na Instagramu kako to on podržava svoju partnericu Aleksandru Kramberger, a kako drugačije nego objavom koja je sve dobro nasmijala.

Naš popularni komičar i glumac Mario Petreković ni na društvenim mrežama ne prestaje zabavljati svoje vjerne pratitelje, a posljednjom ih je objavom nasmijao do suza.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Ako te žena nije u mogućnosti podržati - podrži ti new", napisao je Mario uz fotografiju na kojoj pridržava svoju partnericu Aleksandru Kramberger, s kojom je prošle godine dobio i kćer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Petrekovic (@mario_petrekovic)

Osim na društvenim mrežama Mario nas zabavlja i svojim urnebesnim transformacijama u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u čijoj je posljednjoj emisiji utjelovio repericu Senidu. U njezin se lik i djelo uživio u potpunosti, a to su prepoznali i članovi žirija.  

"Ovo je bila savršena podloga za striptiz", zaključila je Indira nakon nastupa. 

"Na tragu Senide, tog spota i maskom, i načinom pjevanja, i plesanjem", zaključio je Igor Mešin, a Nives Celzijus dodala je da je bio totalna Senidah.

"Što se od tuda dalo izvući, ti si izvukao", pohvalio ga je Goran Navojec.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 29. svibnja!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene