"S kim vrištim je moja stvar"

Suprug Žanamari Perčić nakon šuškanja o problemima u braku objavio znakovitu poruku, reagirala je i pjevačica!

Žanamari i Mario Perčić Žanamari i Mario Perčić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari i Mario Perčić Žanamari i Mario Perčić - 1 Žanamari i Mario Perčić - 2 Žanamari i Mario Perčić - 4 Žanamari i Mario Perčić - 5 Žanamari i Mario Perčić - 6 Žanamari i Mario Perčić - 7 Žanamari i Mario Perčić - 8 Žanamari i Mario Perčić - 10 Žanamari i Mario Perčić - 11 +19 Žanamari i Mario Perčić - 12 Galerija

Glasine o bračnim problemima Žanamari i Marija Perčića kruže još od srpnja, a par ih je ovih dana dodatno rasplamsao.

Suprug naše pjevačice Žanamari Perčić (42), glazbenik Mario Perčić (36), ranije ovog tjedna ponovno je potaknuo šuškanja o problemima u njihovom braku tekstom svoje nove pjesme.

"Budimo ništa, ako smo bolji kad smo sami. Nastavljamo umirati, nismo više sretni. Sve što radimo je ponavljamo našu povijest što uvijek završi u boli. Budimo ništa, možda naša srca trebaju biti slomljena", stihovi su Marijeve pjesme koju su mnogi protumačili kao potvrdu da im u braku ne cvjetaju ruže.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JM | x (@joshuamacks)

Mario je sada u pričama na svojem profilu na Instagramu podijelio novu pjesmu svoje supruge naziva "Krugovi", a pozornost je opet privukao znakoviti tekst, koji glasi: " Ma zar vam nije jasno da ne želim to, pod kim ja vrištim glasno, s kime gubim tlo pod nogama, to je moja stvar."

Njegovu objavu podijelila je i Žanamari, uz komentar: "Hahaha, lijepo".

Glasine o bračnim problemima Žanamari i Marija kruže još od srpnja ove godine, a potaknula ih je Žanamari kada je sa svojeg profila na Instagramu obrisala sve fotografije sa suprugom.

"Ja nisam mogla vjerovat kakve sam stvari i neistine vidjela i pročitala o sebi i tom svom odnosu, imam osjećaj da i kad kažem nešto pozitivno to se pretvori u negativno. Tako da sam o tome odlučila šutjeti ali moja šutnja ne znači da nemam šta za reći – imam ja mnogo toga za reći ali nemam volje za negativnu energiju pa radije ću ja malo šutjeti. Ova pjesma i ovaj spot je svojevrstan odgovor – dobar tim jednom dobar tim zauvijek", izjavila je tada Žanamari za IN Magazin.

Par je inače spojila poslovna suradnja, a vezu su započeli 2013. godine. Nakon samo tri tjedna su se već zaručili, a 2014. godine i vjenčali i godinu dana kasnije postali roditelji djevojčice Gabrijele.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Henrique Pedro Henrique Pedro Henrique Pedro Henrique +6 Pedro Henrique Celebrity Mladi pjevač srušio se na pozornici usred pjesme i preminuo na licu mjesta, članovi benda pokušali su mu pomoći

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum +15 Željko i Fani Kerum Celebrity Kerum i njegova Fani snimljeni zajedno nakon dugo vremena, a svu pažnju ukrale su njezine skupe dizajnerske čizme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene