Hmmm...

Žanamari ipak ne cvatu ruže u braku? Novi potez njezinog muža opet je dao svima misliti!

Žanamari i Mario Perčić Žanamari i Mario Perčić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari i Mario Perčić - 15 Žanamari i Mario Perčić - 16 Žanamari i Mario Perčić - 17 Žanamari i Mario Perčić Žanamari i Mario Perčić - 13 Žanamari i Mario Perčić - 12 Žanamari i Mario Perčić - 11 Žanamari i Mario Perčić - 10 Žanamari i Mario Perčić - 8 +19 Žanamari i Mario Perčić - 7 Galerija

Mario Perčić potaknuo je nove glasine o problemima u svom braku sa Žanamari Perčić.

Suprug naše pjevačice Žanamari Perčić, glazbenik Mario Perčić objavio je novu pjesmu na svom profilu na Instagramu, a koja je ponovno potaknula pjesme o problemima u njihovu braku.

"Budimo ništa, ako smo bolji kad smo sami. Nastavljamo umirati, nismo više sretni. Sve što radimo je ponavljamo našu povijest što uvijek završi u boli. Budimo ništa, možda naša srca trebaju biti slomljena", stihovi su pjesme koje pjeva na engleskom jeziku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JM | x (@joshuamacks)

"Super", "Emotivno", "Realno, istinito", "Nek ide svatko svojim putem", "Prekrasno", komentirali su njegovi pratitelji.

Šuškanja o problemima između Žanamari i Marija pojavila su se krajem srpnnja nakon što je ona izbrisala sve zajedničke fotografije s Instagrama pa su se mnogi počeli pitati što se događa.

''Ja nisam mogla vjerovat kakve sam stvari i neistine vidjela i pročitala o sebi i tom svom odnosu, imam osjećaj da i kad kažem nešto pozitivno to se pretvori u negativno. Tako da sam o tome odlučila šutjeti ali moja šutnja ne znači da nemam šta za reći – imam ja mnogo toga za reći ali nemam volje za negativnu energiju pa radije ću ja malo šutjeti. Ova pjesma i ovaj spot je svojevrstan odgovor – dobar tim jednom dobar tim zauvijek'', izjavila je tada Žanamari za IN Magazin.

Par je inače spojila poslovna suradnja, a vezu su započeli 2013. godine. Nakon samo tri tjedna su se već zaručili, a 2014. godine i vjenčali i godinu dana kasnije postali roditelji djevojčice Gabrijele.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 1 +27 Ana Uršula Najev - 3 Celebrity Luce iz ''Kumova'' potpuno je promijenila imidž, iznenadit ćete se kad vidite što je sve novo na njoj!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju MC Stojan Aleksandra Prijović i MC Stojan - 4 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 5 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 6 +27 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 7 Nekad i sad Srpski folker zbog kojeg su žene vrištale na Prijinom koncertu u Zagrebu pohvalio se drastičnom transformacijom, evo koliko se promijenio u samo 8 mjeseci!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene