ODUŠEVLJENI TENISAČ

Marin Čilić pohvalio se darom koji je njegov sinčić dobio od Ivana Rakitića: "Ovo je najbolji poklon"

Marin i Kristina Čilić (Foto: Instagram) Marin i Kristina Čilić (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marin i Kristina Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić (Foto: Instagram) Marin i Kristina Čilić (Foto: Dnevnik.hr) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) +0 Marin Čilić (Foto: Instagram) Galerija

Marin Čilić otkrio je kako je nogometaš Ivan Rakitić poslao poklon za njegovog sinčića i oduševio je fanove fotografijom.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić (31) pohvalio se na Instagramu darom koji je nogometaš Ivan Rakitić (31) poslao njegovom sinu Baldu. 

Pogledaj i ovo Marin i Kristina Čilić bio u samoizolaciji Marin Čilić objavio fotografiju koja topi srca: Nakon dva tjedna napokon sa sinčićem u naručju

"Šuška se da Barcelona ima novog igrača. Hvala Ivane Rakitiću na najboljem poklonu", napisao je Čilić i otkrio kako je nogometaš poslao potpisanu majicu svog španjolskog kluba za njegovog sinčića. Slika na kojoj tenisač drži Balda s gornjim dijelom dresa oduševila je njegove fanove, a oglasio se i Rakitić. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rumor has it Barcelona has signed a new player. ⚽😉 Hvala @ivanrakitic na najboljem poklonu! 🤩🙌😃⠀ ⠀ ⠀ @fcbarcelona

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

"Idemo, Baldo", napisao je. Obožavatelji su komentirali kako su Marin i njegov sin neodoljivi i preslatki. "Ponosan tata", "Kako slatko", "Predivni", istaknuli su. Našalili su se i kako je Baldo, koji se rodio krajem ovog siječnja, odabrao pravi klub i da nije ni svjestan kakvih će se priča naslušati kad bude veliki. 

Čilić je dobio sina s Kristinom Milković (31) s kojom se oženio u travnju 2018. u crkvi svetog Nikole u Cavtatu nakon osam godina veze. Svadbeno slavlje imali su u tvrđavi Revelin.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene