Šašava Marijana

Kolindina dvojnica obratila se javnosti: ''U Hrvatskoj vlada blagostanje, a ne s*anje''

Marijana Perinić (FOTO: Privatni album) Marijana Perinić (FOTO: Privatni album) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Perinić (FOTO: Privatni album) Marijana Perinić (FOTO: Privatni album) Marijana Perinić (Foto: PR) - 3 +0 Marijana Perinić (Foto: PR) - 1 Galerija

Komičarka Marijana Perinić koja imitira Kolindu Grabar Kitarović, obratila se javnosti.

Na današnji dan hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović slavi četvrtu godišnjicu svog mandata.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Kako je komičarka Marijana Perinić, i to od prvih dana od inauguracije, uspješno imitira tako je Hrvate i danas tradicionalno nasmijala kratkim videom, u kojem je obratila pozornost na nekoliko ključnih čimbenika za uspjeh zemlje na koje je njezin lik PreCjednica posebno ponosan.

Prije svega se osvanula na promjenu imidža - od primjetnog mršavljenja putem liposukcijske dijete, promjenom stilista i gesta, uz bitni napomenu kako je ipak zadržala svoje trepavice, ali i svog Jakova.

Pozvala je građane na svoj paket demografskih mjera koji uključuje puno ustrajnog ljubljenja, milovanja i grljenja , kako bi se konačno povećala populacija zemlje. Osvrnula se i na seljenje svog ureda ,ne krijući oduševljenje zadnjim posjetom Zagrebu, gradu bez ijednog beskućnika.

Zaključila je javljanje s ''Budite dobri i načitani'' uz komičnu napomenu da je sada druženje sa Pipi Dugom Čarapom opasno i zabranjeno.

Video javljanje je komedija i ima za cilj nasmijati, te nikoga uvrijediti, napomenula nam je Marijana Perinić kada nam je poslala ovaj video.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miro Bulj (FOTO: Pixell) Domagoj Hajduković (FOTO: Pixell) Furio Radin (FOTO: Pixell) +0 Sabina Glasovac (FOTO: Pixell) Celebrity Pogledajte kako su saborski zastupnici izgledali na početku mandata, a kako izgledaju danas

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (FOTO: Instagram) Celebrity Šuput pokazala u čemu je dočekala zaručnika na Valentinovo, a otkrila je i kako je Nenad reagirao na viđeno

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Bebek (Foto: Instagram) Željko Bebek (Foto: Instagram) Željko Bebek (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Željko Bebek o obitelji i poslu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +2 Željko Bebek Celebrity Ljubavna priča Bebeka i njegove Ružice traje već 21 godinu, a kemije među njima još nije nestalo
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene