snašla se

Domaća glumica javila se sa skijališta u kupaćem kostimu: "Kad ne znaš ni stati na skije..."

Marijana Mikulić Marijana Mikulić Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić -Marijana Mikulić Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 7 Marijana Mikulić Marijana Mikulić Marijana Mikulić In Magazin: Marijana Mikulić - 6 +1 In Magazin: Marijana Mikulić - 3 Galerija

Marijana Mikulić na Instagramu je objavila fotografije s obiteljskog skijanja na kojima pozira u kupaćem kostimu.

Glumica Marijana Mikulić na svojem profilu na Instagramu pohvalila se da je s obitelji bila na skijanju.

Pogledaj i ovo Marijana Mikulić ''oni dani...'' Naša glumica objavila fotografiju bez imalo šminke, pa se zapitala: ''Stručnjaci, postoji naziv za to stanje?''

No umjesto tipičnih snježnih prizora, podijelila je fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu, a objasnila je i zašto.

"Kažu kad si u Rimu, ponašaj se kao Rimljanin. A šta kad si na skijalištu, a ne znaš ni stati na skije? Dica skijaju, a mater gleda... K'o što vidite, tužna sam i žalosna, veoma", šaljivo je napisala u opisu fotki na kojima je oduševila pratitelje svojom linijom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marijana Mikulić (@maremikulic)

"Zgodnica jedna", "Kraljice", "Uživaj, zaslužila si", "Izuzetna ljepotica", "Kao djevojka", neki su od brojnih komentara koje je dobila.

Nedavno je Marijana na Instagramu objavila i jednu svoju fotografiju iz 2010. godine, na kojoj se također u fokusu našla njezina vitka figura, a posebice noge.

"Neka je zabilježeno da sam nekada bila komad", napisala je, a obožavatelji su se složili da se od tada gotovo uopće nije promijenila.

Inače, Marijana je majka trojice sinova koje je dobila sa suprugom Josipom, s kojim je u braku od 2005. godine.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić Tonči Huljić Tonči Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić +11 Tonči Huljić Celebrity Tonči Huljić komentirao zabranu koncerta narodnjaka u Puli i Osijeku pa ukazao na jedan apsurd: "Ništa oko čega bismo se trebali brinuti"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 1 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 2 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 3 Jadranka Kosor +16 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 1 Celebrity Pogledate tko je Jadranki Kosor izmamio ovakav osmijeh, ni kiša joj nije uspjela pokvariti raspoloženje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene