Tko bi rekao!

Glazbena diva raskošnih oblina otkrila s koliko je muškaraca spavala, a broj bi vas mogao iznenaditi

Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey i Lianna Azarian (Foto: Profimedia) Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Mariah Carey (Foto: Profimedia) Mariah Carey (Foto: Getty Images) Mariah Carey (Foto: Getty Images) +0 Mariah Carey (Foto: Getty Images) Galerija

Pjevačica Mariah Carey tvrdi da je u svom životu spavala sa samo 5 muškaraca.

Njezine obline privlače gotovo jednako pozornosti kao i njezin nevjerojatni glas, a sada je diva Mariah Carey medijima otvorila dušu o vrlo škakljivoj temi – svojoj seksualnoj prošlosti. Naravno, mnoge će zanimati iskustva pjevačice kad je o tome riječ. 

Pogledaj i ovo showbuzz Odlučila je Više ne pristaje na promašene priče i kompromise

Mariah je priznala da je bila u vezi s mnogim muškarcima, ali prema vlastitim riječima, spavala je sa samo njih 5! I to u 49 godina života. 

"Nisam ih imala tako puno, ali su bili različiti. Spavala sam sa samo pet ljudi u životu, mislim da sam čedna u usporedbi sa svojim kolegicama", ispričala je Mariah. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only 1️⃣ day left!🎙🦋 #TheButterflyReturns #Vegas @caesarspalace

Objavu dijeli Mariah Carey (@mariahcarey)

Od 1993. do 1998. bila je u braku s glazbenim producentom Tommyjem Mottolom. Nakon toga je dvije godine bila u vezi s pjevačem Luisom Miguelom.

2008. udala se za pjevača Nicka Cannona, s kojim je ostala do 2016., kad se zaručila s australskim milijarderom Jamesom Packerom. Trenutačno je u vezi s plesačem Bryanom Tanakom, pa pretpostavljamo da se radi upravo o tim muškarcima koji su imali čast spavati s jednom od najboljih pjevačica svih vremena.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto Profimedia) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi 1 (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Slavica i Bernie Ecclestone (Foto: AFP) +3 Bernie i njegova bivša supruga Slavica (Foto: AFP) Celebrity Milijarder se prošetao s 45 godina mlađom ženom, mnogima je u oko upao problem s kojim se mučio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene