nedavno rodila

Holivudski zavodnik ju je umalo oženio, zanosna manekenka pokazala kako izgleda bez šminke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bar Refaeli napravila je selfie na traci za trčanje i dokazala da nema problema pozirati u prirodnom izdanju.

Manekenka, voditeljica i glumica Bar Refaeli (34) za razliku od većine svojih kolegica najčešće objavljuje fotografije bez šminke i u potpuno prirodnom izdanju. 

Pogledaj i ovo Kelly Rohrbach (Foto: Instagram) Tko su te ljepotice? Ljubio je neke od najljepših žena na svijetu, sve su ga ostavljale zbog jednog razloga, a čini se da ga je smirila 22 godine mlađa kolegica

"Jedini način da zadržim prirodni razum", napisala je Bar na Instagramu pokraj selfija na traci za trčanje. Njezina fotografija je oduševila fanove koji su komentirali da je i potpuno prirodna predivna. 

"Prirodno lijepa i apsolutno zadivljujuća", "Nevjerojatna si i divna", "Izgledaš odlično", "Lijepe oči", napisali su manekenki koju na Instagramu prati tri milijuna ljudi. 

Inače, bivša Viktorijina anđelica je od 2015. u braku s poduzetnikom Adijem Ezrom (45) koji je porijeklom iz Izraela kao i ona. Supružnici imaju kćeri Liv (3) i Elle (2) te sina Davida koji je rođen u siječnju ove godine. Manekenka je nedugo nakon posljednjeg poroda u potpunosti dotjerala svoju liniju, pa su ju fanovi pitali kako je to moguće. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The only way to keep sane 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Refaeli je prije udaje bila u vezi s poznatim oskarovcem Leonardom DiCaprijem (45) koji iza sebe ima podužu lista bivših cura supermodela. Bili su skupa od 2005. do 2009., a navodno su se godinu dana nakon prekida pomirili. Pojavile su se glasine i da se par zaručio. 

No, njihova veza je ubrzo nakon toga završila, no Refaeli je jedna od djevojaka koja je najduže bila s poznatim holivudskim zavodnikom koji trenutno ljubi 23 godine mlađu glumicu Camilu Morrone

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Davor Garić +0 Valentina Walme - 6 Celebrity "Drama" naše najseksi plesačice: "Ovo nije šala niti 1. april. Tko mi može pomoći?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene