Još jedna manekenka

Ljepotica koja je pala na šarm najvećeg hollywoodskog zavodnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Leonardo DiCaprio je dodao još jednu 'anđelicu' na listu svojih djevojaka. Ovog puta je to lijepa njemačka manekenka Toni Garrn.

Hollywoodski zavodnik, 38-godišnji Leonardo DiCaprio i model brenda Victoria's Secret, 20-godišnja Toni Garrn, viđeni su kako se zabavljaju tijekom filmskog festivala u Cannesu.

Pogledaj i ovo showbuzz nedavno rodila Holivudski zavodnik ju je umalo oženio, zanosna manekenka pokazala kako izgleda bez šminke



Par je vrijeme provodio na luksuznoj jahti, a zajedno su gledali i utrku Formule 1 u Monacu. Leo je u Cannesu promovirao novi film - 'The Great Gatsby', a vrijeme provedeno na francuskoj obali iskoristio je za opuštanje i zabavu uz novu djevojku. Izgleda kako je par prohodao upravo u Cannesu jer je prije zavođenja Toni, Leo bio u pohodu na manekenku Caru Delevingne koja ga je glatko odbila.

>> Na vrhuncu slave: Od lijepog lica do glumačkog seks simbola!

'Dovoljno je da Leo pogleda djevojku i da ona padne na njegov šarm. No, Cara je ipak nešto drugačija. Nije pala ne ovog hollywoodskog zavodnika', izjavio je jedan od izvora bliskih glumcu za britanski The Sun.

Toni Garrn je rođena u Hamburgu, a manekenstvom se počela baviti 2008. godine kad je potpisala ugovor s Calvinom Kleinom. Za Victoria's Secret radi od 2011. godine. No, ona nije jedina menekenka s kojom je Leo hodao.

Sve je počelo s danskom ljepoticom Helenom Christensen sredinom 90-ih godina prošlog stoljeća, negdje u vrijeme kad je Titanic počeo s prikazivanjem, a Leo se pretvorio u hollywoodsku megazvijezdu.



Nakon Helen, zaveo je brazilsku ljepoticu Gisele Bundchen s kojom je u vezi bio četiri godine. People ih je 2004. godine proglasio najljepšim parom na svijetu. Nije jasno zašto su prekinuli no nagađa se kako se u njihovoj vezi pojavio netko treći.



Mjesecima nakon prekida, Leo je ljubav pronašao i Izraelki Bar Refaeli koju je upoznao u Las Vegasu na partiju u čast legendarnom bendu U2. Par je u vezi bio čak šest godina, a prekinuli su 2011. Kao razlog prekida navodi se želja Bar za mirnijim životom, daleko od svjetala Hollywooda.



Nakon nje, Leo je bio u vezi s Blake Lively.

Prošle godine je uživao u kratkoj vezi s Victoria's Secret anđelicom Erin Heatherton. Prekinuli su u listopadu, a kao razlog se navodi njegov pretrpan raspored.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene