Nije joj bilo lako

Bivši suprug gotovo joj je uništio karijeru: "Zlostavljao me i kontrolirao, bila sam usamljena i tužna"

Mandy Moore i Ryan Adams (Foto: Profimedia) Mandy Moore i Ryan Adams (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mandy Moore i Ryan Adams (Foto: Profimedia) Mandy Moore (Foto: Getty Images) Mandy Moore i Ryan Adams (Foto: Profimedia) Mandy Moore (Foto: Getty Images) Mandy Moore i Taylor Goldsmith (Foto: Getty Images) Mandy Moore (Foto: Getty Images) +0 Mandy Moore (Foto: Getty Images) Galerija

Mandy Moore vratila se na glazbenu scenu nakon dugih deset godina.

Američka pjevačica i glumica Mandy Moore svoj posljednji singl "I Could Break Your Heart Any Day of the Week" objavila je prije 10 godina, a sada se ponovno odlučila vratiti na glazbenu scenu.

Pogledaj i ovo showbuzz nitko nije ni pomislio DUGO ČUVANA TAJNA "Braća su mi gay, a majka lezbijka"

"Ideja vraćanja glazbi nakon toliko dugo vremena i osobna promjena neko su me vrijeme plašile, no tada sam shvatila da sam ja jedina osoba koja može poduzeti taj korak. Sve je moralo ponovno krenuti od mene same", izjavila je 35-godišnja pjevačica koja je na ideju povratka glazbi došla nakon što ju bivši suprug Ryan Adams psihički slomio.

"Bila je to nezdrava dinamika. Živjela sam za njega i nisam se osjećala svojom. Često mi se činilo kao da se utapam u tom odnosu koji je bio neodrživ. Bila sam usamljena i tužna" izjavila je intervjuu za The Rolling Stones početkom ove godine. 

Pritom je otkrila kako se cijelo vrijeme osjećala da se utapa te je bila izrazito usamljena i tužna.

Za Times je priznala kako ju je Ryan psihički zlostavljao te manipulirao njezinom karijerom i spoticao u suradnji s drugim glazbenicima.

"Njegovo kontrolirajuće ponašanje sprječavalo me da ostvarim neke kontakte u glazbenoj industriji'', izjavila je.

Mandy i Ryan bili su u braku sedam godina, od 2009. do 2016. godine, a ona je danas u sretnom braku s pjevačem Taylorom Goldsmithom, u kojem je pronašla veliku utjehu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm) on

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) +0 Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Celebrity Megazvijezdu zasjenio 12 godina mlađi dečko, njezine zadnje fotografije zabrinule sve koji su ih vidjeli

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene