Vruće izdanje

Zvijezda popularne serije na Emmyje stigla s dubokim dekolteom koji je otkrio tetovažu na rebrima

Emilia Clarke (Foto: AFP) Emilia Clarke (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Emilia Clarke (Foto: AFP) Emilia Clarke (Foto: AFP) Emilia Clarke (Foto: AFP) Kendall Jenner i Kim Kardashian (Foto: AFP) Mandy Moore (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Sophie Turner (Foto: AFP) Nicole Scherzinger (Foto: AFP) +0 Kristen Bell (Foto: AFP) Galerija

71. dodjela Emmyja u Los Angelesu ponovno je okupila brojne slavne dame u pomno biranim kreacijama.

Sinoć je u Los Angelesu održana 71. dodjela nagrada Emmy.

Kao i svake godine, crveni tepih Microsoft Theatera preplavile su slavne ljepotice, od glumica i pjevačica do starleta.

Ponovno, neke su se dame posebno potrudile plijeniti pozornost, dok su neke to pokušale, no nije im uspjelo onako kako su to vjerojatno htjele, pa su završile na listama najgore odjevenih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke on

Među onima koje su se ove godine posebno potrudile da sljedeći dan naslovnice novina i portala budu njihove, svakako je i zvijezda serije "Game of Thrones" Emilia Clarke, koja nije previše toga prepustila mašti.

Mlada je glumica u seksi Valentinovoj haljini s dubokim dekolteom u stilu J.Lo okretala glave na sinoćnjem crvenom tepihu, a koliko je taj izrez bio dubok, dovoljno govori činjenica da se odlično vidjela njezina tetovaža na lijevoj strani rebara.

32-godišnju Britanku navikli smo gledati u elegantnim i zanimljivim haljinama na važnim holivudskim događanjima, a ovo je prvi put da je napravila ovakav odmak te stigla u nečemu tako otvorenom i seksi. Za njom nije previše kaskala niti njezina kolegica iz serije Lena Headey, čija je cvjetna haljina s crnom mašnom također imala poprilično velik izrez na prednjoj strani.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke on

Ipak, javnost se složila u tome da nije izgledala vulgarno, već odlično, a ovaj put iznenadila je i 37-godišnja starleta Kim Kardashian u dugoj crnoj haljini koja je istaknula jedino njezin bujni dekolte, ali na pristojan način, što inače nismo navikli od žene koja je uspješnu karijeru izgradila na golotinji, što također treba znati.

Majka troje djece izgledala je senzacionalno, baš kao i glumica i pjevačica Mandy Moore u ružičasto-crvenoj kreaciji golih ramena, kojom je također dala uvid u svoj dekolte.

U našoj galeriji pogledajte još neke od najupečatljivijih uzvanica ovog važnog televizijskog događanja. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Minogue i Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue i Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue (Foto: Instagram) Kylie Minogue i Paul Solomons (Foto: Instagram) +6 Kylie Minogue (Foto: Instagram) Celebrity Bivši dečki bili su zgodni, ali ju nisu lijepo tretirali: Sadašnji je komad i čuva ju kao kap vode na dlanu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene