Ma neodoljiv je!

Na ovakvo izdanje malog Blooma nismo navikli, a Maja je odmah iskoristila trenutak da ga pokaže pratiteljima: ''Fućkaš frizuru...''

Maja Šuput i Bloom - 2 Maja Šuput i Bloom - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput i Bloom - 3 Maja Šuput i Bloom - 4 Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +21 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput podijelila je nesređen Bloomov videozapis, bez složene frizure i raščupan jeo je sladoled, evo kako je to izgledalo.

Maja Šuput na svojoj Instagram priči podijelila je novi videozapis sinčića Blooma. A maleni dvogodišnjak bio je u izdanju u kakvom ga od mame nismo navikli vidjeti.

U bijeloj polo majici i zelenim hlačicama, Bloom je jeo sladoled, a njegova kosa bila je skroz raščupana.

Njegova poznata mama na taj se račun i našalila te na videozapis napisala: ''Fučkaš friz kad imaš slatkač…''.

Nakon toga, Maja i Bloom s Nenadom Tatarinovim zaputili su se na gliser kojim su otplovili za Seget Donji gdje Maja večeras nastupa, a čim su zaplovili, Bloom je zaspao pa ga je pjevačica fotografirala.

Šuput je podijelila i da su za plovidbu dobili bocu šampanjca, a sve to možete pogledati na njenom Instagramu.

Nenad i Bloom Maju ovo ljeto prate na koncerte koje Maja ima skoro svaki dan, a u međuvremenu zajedno uživaju kupajući se u bazenima i boraveći u luksuznim hotelima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 4 +27 In Magazin: Petar Grašo - 1 Nekad i sad Isplivale fotografije Petra Graše iz 2011. godine, pogledajte s kime je to uživao dok Danijele nije bilo na vidiku!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 3 Danniella Westbrook - 2 Danniella Westbrook - 1 Danniella Westbrook - 4 +17 Danniella Westbrook - 5 Nekad i sad Vjerovali ili ne, ovo je nekad bila predivna žena, ali sada sve pomalo straši posljedicama onoga što je napravila licu i tijelu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene