Dobila i jezikovu juhu!

Maja Šuput osvanula u izdanju u kakvom je dosad nismo vidjeli, ono što je imala na glavi zasjenilo je i haljinu koja je sve, samo ne obična!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 5 +19 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput nastupala je u Bibinjama, a nakon što je od tamošnjih građana dobila malu jezikovu juhu zbog izgovaranja mjesta, na pozornici ih je iznenadila neobičnim outfitom i frizurom.

Naša pjevačica Maja Šuput sinoć je svojom vrckavošću zabavila publiku u Bibinjama, a Maju je na pozornici teško bilo ne primijetiti zbog odjevne kombinacije i frizure koju je imala.

Naime, Maja je imala haljinu koja se sastojala od ružičastog kožnog korzeta te šarenih resica koje su izgleda poput pompona, a padale su s jedne strane Majine haljine i služile kao rukavi.

Osim haljine, Šuput se isticala i frizurom koja je imala velike ljubičaste pramenove i pletenice, a mnogima na prvu nije bilo jasno što to nosi na glavi.

''Bibinjeeee, stižeeeem'', napisala je u opisu fotografije koju je podijelila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

A prije toga dobila je malu jezikovu juhu od stanovnika ovog mjesta pa nasmijala pratitelje.

Naime, Maja je na Instagram priči objavila kako skuplja snagu za nastup u Bibinju pokraj bazena, a onda se javila snimkom na kojoj govori:

''Dobila sam 300 poruka da ne pjevam u Bibinju, nego u Bibinjama od 22. Oprostite, ja sam totalno zbunjena od sunca, mora, ljeta i ljubavi… Volim vas, vidimo se u 10 u Bibinjama!''

A u Bibinje je stigla sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom, koji je prate u stopu putujući po našoj obali za koncerte koje Maja ima skoro svaki dan, a u međuvremenu zajedno uživaju kupajući se u bazenima i boraveći u luksuznim hotelima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 4 Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku - 7 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 2 +25 Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku - 1 Celebrity Jedan od najbogatijih ljudi svijeta prošetao se Stradunom u društvu svoje zaručnice, ona svoje oduševljenje gradom nije skrivala!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger - 5 Christopher Schwarzenegger - 4 Christopher Schwarzenegger - 3 Christopher Schwarzenegger - 2 +28 Christopher Schwarzenegger - 1 Nekad i sad Pogledajte nevjerojatnu transformaciju sina glumačke legende, drastično je smršavio i teško je povjerovati da je na novim fotografijama on!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene