kakvo društvo!

Šuput se družila s neobičnim stanovnikom našeg otoka pa fotkom kod mnogih izazvala zavist: "Iskustvo za pamćenje"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput svaki slobodni trenutak koristi za putovanje, pa tako trenutno s obitelji odmara na Brijunima gdje se družila i fotografirala s najpoznatijom stanovnicom Safari parka.

Pjevačica Maja Šuput javila se na svojem Instagramu s Brijuna koje je posjetila sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Objavila je fotografiju iz Safara parka na otoku Veliki Brijun čija je najpoznatija stanovnica slonica Lanka koja tamo živi već 50 godina i jedini je hrvatski slon, a Maja je pozirala upravo s njom.

"Jutros sam hranila slona. Legendarnu Lanku s Brijuna. Iskustvo za pamćenje", napisala je uz fotku na kojoj mazi Lanku i kojom je kod pratitelja izazvala divljenje, ali i zavist.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Uspomene koje se ne zaboravljaju", "Jako ti zavidim", "Sjajna fotografija", "Predivno", redali su se komentari uz brojna srca i lajkove.

Šuput je prije toga podijelila i fonografije svojeg supruga i njihova sina.

"Bloom prvi put na Brijunima" napisala je uz fotke kojima je raznježila pratitelje i koje možete pogledati ovdje.

A iako je Bloomu ovo prvi posjet Brijunima, petomjesečni dječak već je putovao diljem Hrvatske, a s roditeljima je bio i izvan granica Lijepe Naše, zbog čega Majini pratitelji često komentiraju kako je od malih nogu pravi svjetski putnik.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: AFP) +5 Cheryl Cole (Foto: AFP) Celebrity Ona na računu ima milijune, ali bratu koji je beskućnik ne želi dati ni novčića, evo koji je točno razlog za to  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene