stigao baka-servis

Presladak trenutak sa sinčićem Bloomom zasjenila je fotografija prekrasne mame Maje Šuput: ''Jedna i jedina!''

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Bloom Tatarinov Maja Šuput i Bloom Danica Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput +19 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput pokazala je kako je izgledao njezin rastanak od sina Blooma prije nastupa u Opatiji, a u pomoć joj je priskočila njezina mama Danica.

Za pjevačicu Maju Šuput radno ljeto još traje.

"Megavikend je već počeo... Večeras gas na najjače u bajnoj Opatiji", napisala je uz fotografije koje je objavila u četvrtak navečer, na kojima pozira u elegantnoj crvenoj haljini s velikim otvorom na leđima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Prije toga je u pričama na Instagramu otkrila da je s njom u Opatiju stigao i sinčić Bloom, a objavila je njegovu snimku na kojoj se zabavlja u hotelskoj sobi.

Zatim je pokazala i kako izgledaju njihovi rastanci.

"Selfie prije spavanja. Mama ide raditi..." napisala je uz preslatku fotografiju sa sinom, a otkrila je i da joj je u pomoć priskočila njezina mama, odnosno Bloomova baka Danica.

"Jedna i jedina baka", poručila je uz fotku svoje zgodne mame.

Inače, Šuput ćemo uskoro opet gledati kao članicu žirija u jubilarnoj 10. sezoni showa Supertalent, koji počinje 24. rujna.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina +20 Lejla Filipović i Tarik Filipović Nekad i sad Tarik i Lejla Filipović kakve ne pamtimo: Prije estetskog zahvata i u neobičnim izdanjima omiljeni par nećete baš lako prepoznati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela +25 Domenica Žuvela - 2 Celebrity Poznata domaća slatkica u mini haljini pokazala svoju atraktivnu stranu, a za još više seksepila pobrinuo se dodatak koji rijetkima tako dobro stoji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene