Kako je zgodna!

Poznata domaća slatkica u mini haljini pokazala svoju atraktivnu stranu, a za još više seksepila pobrinuo se dodatak koji rijetkima tako dobro stoji!

Domenica Žuvela Domenica Žuvela John Pavlish 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 7 Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 1 +19 Domenica Žuvela - 2 Galerija

Domenica Žuvela plijenila je poglede na jednom eventu u Zagrebu na kojem se pojavila u mini haljini.

Brojne poznate Hrvatice okupile su se na predstavljanju novih modela naočala francuskog brenda u Zagrebu, a posebnu pažnju privukla je pjevačica Domenica Žuvela.

Zgodna Velolučanka na eventu se pojavila u sivoj mini haljini bez naramenica, u kojoj je pokazala svoje vitke noge, ali i druge atribute, a morala je i paziti kako sjedi da slučajno ne bi otkrila previše.

Domenica nje propustila priliku i za isprobavanje novih naočala, a odabrala je neobičan model sa žutim staklima koji joj iznenađujuće dobro stoji i koji joj je podario dodatnu dozu seksepila.

Mlada pjevačica ovo je ljeto počasila svoje vjerne obožavatelje i s nekoliko fotografija na kojima pozira u badićima, a svojim vitkim tijelom mamila je uzdahe i u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem smo je gledali prošle godine.

Sve više pozornosti izaziva i događaj koji Domenica planira za 8 godina, a radi se o koncertu u zagrebačkoj Areni koji je već sada zakazan za njezin rođendan 2030.

"Zapravo dala sam sebi veliku motivaciju i cilj do kojeg želim doći", kazala je nedavno u IN magazinu.

I dok je Domenica rado viđeno lice na svim društvenim okupljanjima, vješto skriva svojeg dugogodišnjeg dečka Ivana Bačića, s kojim se ovo ljeto prvi put pojavila u javnosti na jednom događaju u Splitu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina +20 Lejla Filipović i Tarik Filipović Nekad i sad Tarik i Lejla Filipović kakve ne pamtimo: Prije estetskog zahvata i u neobičnim izdanjima omiljeni par nećete baš lako prepoznati!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić s roditeljima Luka Nižetić s roditeljima Tamara Nižetić Luka Nižetić - 1 +23 Luka Nižetić - 2 Celebrity Luka Nižetić pozirao u najnježnijem zagrljaju, inače nema običaj objavljivati ovakve fotografije: "Baš vas je lijepo vidjeti!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene