Nema mira!

Šuput je opet malo otputovala, objavila fotku iz kreveta i pohvalila se zimskom čarolijom u kojoj uživa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je u Instagram storyjima objavila snimke na kojima je pokazala zimski krajolik na Plitvicama, ali i svoj trudnički trbuh.

Pjevačica Maja Šuput (41) na Instagramu je otkrila da se trenutačno nalazi na Plitvicama.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

U svojim storyjima objavila je videa koje je snimila iz kreveta, a osim prekrasnog snježnog krajolika pokazala je i kako sada izgleda njezin trudnički trbuh.

"Kako mi razgovaramo od jutra", napisala je preko snimke u kojem mazi trbuh dok u pozadini svira prikladna pjesma "My baby boy" jer će pjevačica roditi dječaka.

Maja bi sina trebala roditi u ožujku. Njoj i suprugu Nenadu Tatarinovu to će biti prvo dijete, a planiraju mu dati strano ime.

A iako će uskoro ući u osmi mjesec trudnoće, Maja je još uvijek neumorna. Osim što i dalje putuje i po Hrvatskoj i po svijetu, Šuput trenutačno snima i nove epizode showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem će ponovno biti voditeljica, nakon što je u toj ulozi oduševila gledatelje u prošloj sezoni showa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Popularni show Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) +3 Demi Moore (Foto: Instagram) Celebrity Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Uraz Kaygilaroglu Celebrity Zbog "Ambasadorove kćeri" stekao je međunarodnu slavu, a sad je povukao potez zbog kojeg mu poruke ne prestaju stizati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene