slavlje za slavljem!

Maja Šuput objavila predivne fotografije s krštenja sinčića Blooma, za kumu je odabrala svoju blisku prijateljicu

Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Srećko Rundić/PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov za vikend su krstili sina Blooma koji je prije nekoliko dana proslavio prvi rođendan.

Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov za vikend su krstili sinčića Blooma.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Maja je na Instagramu sada podijelila fotografije s krštenja na kojima je otkrila i da je kao sinovu krsnu kumu odabrala svoju blisku prijateljicu i dugogodišnju menadžericu Katarinu Kolar.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Sveto Krštenje, Bloom Tatarinov, 19.03.2022.", napisala je Šuput u opisu fotki na kojima je Bloom ponovno ukrao svu pažnju.

"Bloomić se skockao svjetski", "Premedeni je", "Ma to je pravi mali šminker", "Bombonček", samo je dio brojnih komentara ispod objave, a maleni je povodom krštenja primio i puno čestitki te lijepih želja. Komplimente su dobili i roditelji te kuma.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Nakon obreda u crkvi, Bloom je s roditeljima slavio u jednom zagrebačkom restoranu koji je bio ispunjen balonima i medvjedićima, a uz krštenje su proslavili i njegov prvi rođendan koji je bio 17. ožujka.

Šuput je imala ispunjen vikend jer je u nedjelju navečer i uživo vodila show "Ples sa zvijezdama", u kojem joj je voditeljski kolega glumac Igor Mešin.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta (Foto: Instagram) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) +2 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Mlađahnoj djevojci se obvezao na pomalo neobičan način, a od žene se razveo nakon 22 godine braka!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel (Foto: Instagram) +0 Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Celebrity Seksi fotke jedne od najljepših žena na svijetu obišle su svijet, za sve je kriva prozirna oprava bez grudnjaka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene