Nije joj bilo svejedno!

Maja se opet suočila s velikim strahom, pogledajte kako se tresla dok je visjela na kosi atraktivne Brazilke: ''Neee!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Luana Cayres Luana Cayres - 2 Luana Cayres - 3 Luana Cayres - 5 Luana Cayres - 1 Luana Cayres - 4 Luana Cayres - 7 Luana Cayres - 9 Luana Cayres - 11 Luana Cayres - 12 +19 Luana Cayres - 6 Galerija

Luana Cayres je u polufinalu showa "Supertalent" svoj audicijski nastup podigla na novu razinu tako što je ovaj put dodala vatru, prskalice i Maju Šuput.

Kosa je njezino tajno oružje, a njen ples odvija se nekoliko metara iznad zemlje. Ona je 33-godišnja brazilska akrobatkinja Luana Cayres koja je na audiciji "Supertalenta" privukla veliku pažnju javnosti, kako svojim talentom, tako i egzotičnom pojavom.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

"Sviđa mi se kad ljudi zinu zbog onoga što radim", priznala je Luana prije nastupa u polufinalu.

"U pripremama mi pomaže suprug, češlja mi kosu i radi sve ostalo što je potrebno. Odvajamo posao i privatni život, kad je vrijeme za rad, radimo, a privatne stvari ostavljamo kući. Kad je suprug kraj mene osjećam se sigurno i kao da mi se ništa ne može dogoditi", ispričala je pa je uoči izlaska na pozornicu najavila da je za ovaj put pripremila puno opasniju točku kakvu publika još sigurno nije vidjela.

Obećanje je ispunila tako što je ovaj put u nastup uključila još vatru, prskalice i Maju Šuput.

Pjevačicu i članicu žirija Luana je pozvala da joj se pridruži na pozornici pred kraj točke, a zatim ju je zaljuljala u ljuljački koja je bila zakačena za njezinu kosu za vrijeme čega Maja nije prestala vrištati i tresti se jer se boji visine.

Šuput je i u prvoj polufinalnoj emisiji na pozornicu pozvao mentalist Antonijo Mitar, koji ju je suočio s još jednim njezinim velikim strahom, a to je završilo neslavno.

"Nakon ovoga bi svi trebali malo vremena da dođemo k sebi, atraktivnost današnjeg nastupa nadmašila je sva moja očekivanja", komentirala je Martina Tomčić.

"Nastup je bio dosta stepenica iznad audicijskog, ono što je mene fasciniralo je lakoća pokreta, i to mi je bilo super, a i dodatak s Majom na kraju je bio kako treba bit", nije skrivao oduševljenje ni Davor Bilman.

"Ja se bojim visine, za one koji ne znaju, ovo stvarno nije bilo nešto za mene, ali nevjerojatno je bilo. Izgledalo je senzacionalno, izuzetno atraktivan nastup i, bez obzira na strah, drago mi je da sam bila dio toga", komentirala je Šuput.

"Ovo je otišlo puno dalje od audicijskog nastupa, fantastično, nadogradnja samo takva", složio se s ostatkom žirija i Janko Popović Volarić, a Brazilka im se na lijepim komentarima zahvalila na hrvatskom.

Inače, Luana je kći brazilskih glumaca, koja trenutno živi u Španjolskoj. Odmalena je nastupala u kazališnim mjuziklima. Nakon stanke od 3 godine zbog studiranja biologije, odlučila se vratiti nastupima. Tako je prije 10 godina došla u Europu raditi u cirkusu kao plesačica sambe. Izvodila je i burlesku i tribute Carmen Mirandi. U Italiji je upoznala sadašnjeg muža, balans artista. Oboje rade u cirkusu "Gotan" i imaju sina. Trogodišnjak voli život u cirkusu i putovanja, a u cirkusu ima i školu. Život u pokretnim kamperima je Luani u početku bio nezamisliv i grozan jer je živjela u velikoj kući u Brazilu, ali s vremenom se navikla, zavoljela to i sada ne bi ništa mijenjala. Obožava izvoditi opasne stvari i one koje se ne viđaju tako često. Najviše voli vidjeti oduševljena lica kada izvede točku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luana Cayres (@luanacayres)

Svojim talentom stekla je popularnost i na Instagramu gdje redovito objavljuje svoje fotke u kostimima i snimke nastupa te ima gotovo tri tisuće sljedbenika.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 5 Oleg Tatarynov - 8 Oleg Tatarynov - 4 Maja Šuput, Oleg Tatarynov +31 Oleg Tatarynov - 9 Celebrity Šuput vrištala zbog prezgodnog ''rođaka'' koji se okupao pred kamerama: ''Pa daj me nemoj, najseksi nastup koji sam vidjela!''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 +5 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Golišavi outfit Maje Šuput koji će se dugo pamtiti: Strateške dijelove prekrila je samo cvijećem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene