ovo je stvarno velika stvar!

Malo je poznato da je Loreen ove godine na Eurosongu nastupila u kreaciji splitske dizajnerice!

Loreen Loreen Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Radovi Paule Mihovilović - 1 Radovi Paule Mihovilović - 2 Loreen - 3 Loreen - 2 Loreen - 1 Loreen - 2 Loreen - 1 loreen Eurovizijski trofej - Loreen, 2023. Loreen +22 Loreen i Charli Ljung Galerija

Loreen je nastupila na ovogodišnjem Eurosongu gdje je izvela svoju pobjedničku pjesmu "Tattoo", a u repertoar je uključila i novi singl "Forever". Na sceni je nosila kreaciju splitske dizajnerice.

Činjenica je da je Hrvatska ostavila veliki pečat na ovogodišnjem Eurosongu, ali pored trijumfa Baby Lasagne istaknula se još jedna u nizu modna dizajnerica koja je svojom kreacijom oduševila gledatelje.

Riječ je o splitskoj dizajnerici s londonskom adresom, a njezin rad na pozornici je iznijela prošlogodišnja pobjednica velikog natjecanja Loreen.

Pogledaji ovo Loreen - 1 Celebrity Prošlogodišnja pobjednica Eurosonga iznenadila nastupom u finalu, premijerno je izvela novu pjesmu

Naime, Loreen je ove godine na Eruosongu nastupila u kombinezonu koju je kreirala Paula Mihovilović.

Studirala je modni dizajn u prestižnom St. Martins College, a bila je i stipendistica Alexandera McQueena.

Pogledaji ovo Loreen Celebrity Šveđanka o kojoj se danima raspravlja karijeru je započela u talent showu, tada je izgledala potpuno drugačije!

Paula se na društvenim se mrežama pohvalila suradnjom sa švedskom glazbenicom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Mihovilović (@paula_einfalt)

Kako vam se svidjela Paulina kreacija koju je nosila Loreen?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Meni je moda neka vrsta umjetnosti, nešto čime možemo pokazati svoju osobnost. Za mene ona nije jednostavna i ista za svakoga, ona je dubinska i nije nešto što se kupi u komercijalnim dućanima. Ljudi bi trebali biti svoji i raditi što žele jer imamo jedan život u kojem trebamo živjeti. Biti drugačiji znači da će ti se netko diviti ili mu se nećeš svidjeti, ali je važno da si ti zadovoljan sam sa sobom", rekla je 2017. za Dalmatinski portal.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +26 Baby Lasagna Celebrity Prvi samostalni koncert Baby Lasagne rasprodan je za samo četiri minute, najavljen je još jedan!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +25 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna u šoku zbog rekordno rasprodanog koncerta, pogledajte njegovu reakciju: "Što?! Nije mi jasno..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene