Neprepoznatljiva!

Šveđanka o kojoj se danima raspravlja karijeru je započela u talent showu, tada je izgledala potpuno drugačije!

Loreen Loreen Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Loreen Loreen i Charli Ljung Loreen i Charli Ljung Loreen i Charli Ljung Loreen i Charli Ljung Loreen Loreen Loreen Loreen Loreen - 10 +19 Loreen - 9 Galerija

Šveđanka Loreen već danima ispunjava medijske stupce, a sigurno niste znali kako je izgledao početak njezine karijere te da se pokušala natjecati i u ''Idolu'' 2004. godine.

Švedska predstavnica Loreen, koja je drugi put u životu odnijela pobjedu na Euroviziji i time postala prva ženska osoba koja je to postigla, već danima puni medijske stupce. Pompa oko njezine pjesme i pjevačice same još se nije smirila, a mnogi su se zainteresirali i za Loreenine početke u pjevačkoj industriji.

Pogledaj i ovo Loreen Prvi na kladionicama Novi favorit za osvajanje Eurosonga je zemlja koja još nije ni odabrala predstavnika, a sve zbog mogućeg povratka bivše pobjednice!

Mediji su tako otkrili da se 2004. godine pokušala natjecati u talent showu ''Idol''.

Loreen je tada izvodila pjesmu Alicie Keys ''If I Ain't Got You'', ali žiri tada njome baš i nije bio oduševljen. Prošla je dalje i osvojila četvrto mjesto, a već je i tada imala talent za osvajanje publike te su brojni govorili da je ona trebala pobijediti.

Na snimkama iz showa Loreen je neprepoznatljiva, a u tom trenutku imala je 20 godina.

Podsjetimo, Loreen je ove godine moćno pobijedila na Eurosongu s pjesmom ''Tattoo'', a na drugom mjestu ostavila je predstavnika Finske. Mnogima se to nije svidjelo te sada krive žiri jer je zbog više od 300 bodova koje je dobila od žirija pobijedila na natjecanju.

Prvi put to joj je pošlo za rukom 2012. godine s pjesmom ''Euphoria''.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić u problemima: Snimila se u golišavim izdanjima pa zamolila pratitelje za pomoć!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 3 +12 Kanye West i Bianca Censori - 4 Celebrity Bizarna obuća kontroverznog repera skrenula je pažnju i s bujnih oblina koje je njegova nova supruga servirala javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene