Tvrdili da su prijatelji!

Zvijezda hrvatskih korijena vješto se krije sa 17 godina starijim dečkom, ali sada su konačno uhvaćeni i to čak nakon godinu dana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lorde se s dečkom Justinom Warrenom rijetko gdje pojavljuje, ali sada su konačno snimljeni zajedno i to sjajno raspoloženi.

Svjetska glazbena zvijezda, inače hrvatskih korijena, 24-godišnja Lorde pravog imena Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, poznata je po tome da svoj privatni život krije daleko od očiju javnosti, pogotovo detalj ljubavne veze s 41-godišnjim glazbenikom Justinom Warrenom.

Pogledaj i ovo Lorde Gdje prvo gledati? Svjetska pop senzacija nakon spektakla u Hrvatskoj odvažila se na veliku promjenu, no sve je zasjenilo nikad golišavije izdanje!

Par se u javnosti može vidjeti u zaista rijetkim trenucima, no paparazzi su ih uspjeli zajedno snimiti u zapadnom Hollywoodu dok se izmjenjivali zagrljaje i nježne poljupce. Sretni par kojeg dijeli 17 godina razlike bio je jako dobro raspoložen i nakon romantične večere nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog.

Posljednji put u javnosti su zajedno viđeni u listopadu 2020. godine i to na plaži u Aucklandu, a prvi put su snimljeni 2016. godine na istom mjestu, no tada je Justin negirao da su u vezu.

"Ella i ja zajedno radimo već godinama i dobri smo prijatelji. Bilo kakve glasine da smo par su smiješne", izjavio je tada za New Zealand Herald.

No nakon nekog vremena pratio ju je na svjetskoj turneji i počeo se često pojavljivati u blizini njezine vile vrijedne 2,8 milijuna dolara.

Lorde je prije Justina bila u vezi s Jamesom Loweom s kojim je prekinula 2015. godine, a dvije godine kasnije je magazin Stellar priznala kako ju je taj prekid doveo na neka luda mjesta te da je pribjegla samoliječenju kako bi se nosila sa svojim emocijama.

"Postojao je element bijega, istraživanja i želje da budem svoja u čudnim situacijama. Nakon prekida odlazite na neka luda mjesta", izjavila je tada.

2018. godine bila je pak prisiljena demantirati navode da se ponovno zabavlja s bivšim dečkom Lene Dunham, Jackom Antonoffom nakon što su viđeni kako se grle.

Lorde se inače nedavno vratila na glazbenu scenu nakon pauze, i objavila je svoj treći studijski album pod nazivom "Solar Power".

Inače, Lordina majka je Hrvatica i ona je sama prije nekoliko godina uzela i hrvatsko državljanstvo, a obitelj se na Novi Zeland preselila nakon što je njezin djed tamo doputovao iz Dalmacije. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 9 +0 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 10 Celebrity Bivši joj je priuštio najgoru noćnu moru, a javnost se i danas zgraža nad time što joj je sve učinio, ali ona je vratila vjeru u ljubav

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene