Danas živi drugačije

Bivši joj je priuštio najgoru noćnu moru, a javnost se i danas zgraža nad time što joj je sve učinio, ali ona je vratila vjeru u ljubav

Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 9 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 9 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 9 +0 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 10 Galerija

Petra Ecclestone i Sam Palmer ovih su dana proslavili godišnjicu zaruka, a odlučili su je obilježiti na njima poseban način.

Kćer najbogatije Hrvatice Slavice Ecclesotne i vodećeg čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestona, 32-godišnja Petra i njezin 38-godišnji zaručnik Sam Palmer obilježili su godišnjicu zaruka i to identičnim tetovažama kojima su ukrasili svoja tijela.

Pogledaj i ovo Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 5 Uživaju na jahti Partneri nasljednica bogatog carstva otkrili što ih je dojmilo u Dalmaciji, objavili fotografije na Instagramu

Petra se tim potezom pohvalila na profilu na Instagramu gdje objavila fotografije novih tetovaža. Par je odlučio na dlanove ispisati riječi "moj", odnosno "tvoj" i na taj način iskazati jedno drugome vjernost i ljubav.

Par si često izjavljuje ljubav putem društvenih mreža, a Sam je nedavno proslavio 38. rođendan i poručio joj kako mu je to bio najljepši dan jer ga je proveo s njom. Njihovu sreću ove je godine upotpunilo rođenje kćeri čije ime zasad nisu otkrili javnosti, Petra s bivšim suprugom Jamesom Stantom ima i 6-godišnju kćer Laviniju i 4-godišnje blizance Andrewa i Jamesa Juniora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Ecclestone (@petraecclestoneofficial)

Inače, Petra je u nekoliko navrata svoj brak s Jamesom opisala kao brak iz pakla u kojem je doživjela veliku dramu, psihičko i fizičko zlostavljanje. Varao ju je dugi niz godina, a sud joj je nakon razvoda dodijelio skrbništvo nad djecom.

"Moj mu je otac posudio 10 milijuna funti za propali posao, a skupi Lamborghini s kojim se hvalio je lažnjak s Fordovim ključem. Uvijek se prikazivao kao netko tko je sam izgradio svoje poslovno carstvo, no istina je kako je većinu dana provodio u krevetu nadrogiran raznim lijekovima", izjavila je jednom prilikom.

Također, istaknula je kako joj je bivši suprug često prijetio smrću, a kako to radi i sada te se čak drznuo poručiti joj kako želi da njezino nerođene dijete "umre od AIDS-a".

"Krivim sebe što sam mu pomogla da postane čudovište kakvo je danas", zaključila je Petra koja danas živi svoj život iz snova i ne krije koliko je sretna u novoj ljubavi.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Instagram) +3 Nicole Kidman (Foto: AFP) Preporuke Nicole Kidman skinula se do kraja i snimila vruće scene s 20 godina mlađim kolegom, zbog golih scena ranije se našla u problemima

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) Tina Kunakey, Vincent Cassell (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) +7 Vincent Cassel i Tina Kunakey (Foto: Instagram) Celebrity Utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena svijeta pronašao je u 31 godinu mlađoj manekenki koja ga je potpuno očarala!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene