Nezgodno

Ljubomora na djelu: 'Ne dam mu svoju ženu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati glumac priznao je kako želi biti sa suprugom svog prijatelja i kolege, no ovome se to nije svidjelo...

Poznati glumci Channing Tatum i Jonah Hill postali su jako dobri prijatelji, a još ih je više povezao rad na filmu '22 Jump Street'.

Pogledaj i ovo showbuzz uživa sa sinčićem Šeta u sportskom grudnjaku 7 mjeseci nakon poroda: Ostavila je miljenika žena i iznenadila mnoge

A da dečki imaju dobar smisao za humor pokazalo se i u nedavnom intervjuu. 'Jonah želi moju ženu i to uopće nije cool. Već smo nekoliko puta razgovarali o tome i uvijek postane neugodan', rekao je Tatum, piše Daily Mail.

Ne zanima me tko će dobiti ulogu, ubit ću ga i onda ću ja glumiti tu ulogu.'

Do ovog je saznanja došlo tijekom promocije filma, kad ih je novinar pitao što bi željeli da dobiju na poklon od ovog drugog. 'Reći ću vam što ja želim', rekao je tada Jonah, no suprug Jenne Dewan ne želi dijeliti svoju voljenu suprugu.

'Neću mu pokloniti svoju suprugu, bez obzira što on to traži i bez obzira na to što mi ponudi za uzvrat. To se neće dogoditi', rekao je Tatum, a Jonah mu je odgovorio: 'Uopće ne razumijem zašto je to tako veliki problem.'

Channing i Jenna prije godinu dana dobili su svoje prvo dijete, kćerkicu Everly, a Channing je otkrio kako mu očinstvo super stoji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene