uživa sa sinčićem

Šeta u sportskom grudnjaku 7 mjeseci nakon poroda: Ostavila je miljenika žena i iznenadila mnoge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jenna Dewan iz prvog braka s Channingom Tatumom ima kćer Everly, a uživa u vremenu koje provodi sa 7-mjesečnim sinom Callumom kojeg je dobila sa zaručnikom Steveom Kazeeom.

Glumica i plesačica Jenna Dewan (39) sedam mjeseci nakon poroda ima savršenu vitku figuru i izaziva divljenje u sportskom izdanju. 

Pogledaj i ovo Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Šuška se, šuška Glumica poznata po ubojitim trbušnjacima pokazala zaobljeni trbuščić, stiže kruna nove ljubavi?

Bivša supruga Channinga Tatuma (40) prošetala je sa sinčićem Callumom u blizini svoje kuće u Los Angelesu dok je puštala psa da obavi nuždu. Jenna je izgledala odlično u donjem dijelu trenirke i crnom, sportskom grudnjaku koji je pokazao kako je brzo vratila svoju liniju koju najviše održava plesom. 

Dewan je bila bez šminke, u prirodnom izdanju i držala sinčića dok je koračao po travi, a onda ga je primila u naručje i pritom je blistala od sreće pa se vidjelo koliko uživa u majčinstvu. Jenna je prošlog mjeseca oduševila na Instagramu fotografijom na kojoj ima samo gaćice i sportski grudnjak. Istaknula je svoj trbuh koji ne izgleda kao od osobe koja je nedavno rodila. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A lot of people asking me about my post partum diet and exercise plan and I’m here to tell you it’s to make sure you’re registered to vote, vote early, and to vote like your life depends on it because it does (@zoeisabellakravitz @lisarinna 🥳)

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Glumica se u opisu slike našalila i otkrila da je objavom htjela privući pozornost. "Puno ljudi me pita o mojoj dijeti poslije porođaja i planu vježbanja i ja sam tu da budem sigurna da ste se registrirali kako bi glasovali. Glasujte ranije i glasujte kao da vam život ovisi o tome jer ovisi", napisala je Jenna. 

Inače, Dewan je dobila sina Calluma sa zaručnikom, glumcem i pjevačem Steveom Kazeeom (45) s kojim je u vezi od 2018. Iz prošlog braka s Tatumom ima kćer Everly (7), a par je iznenadio javnost kada je objavio da se razvodi jer su se činili kao idealan par.

"Javnost nas je vidjela u previše idealiziranom, romantičnom svjetlu, a ja sam shvatila da mi ne odgovara taj dinamičan život i da jednostavno više ne funkcioniramo skupa", objasnila je svojedobno glumica razlog njihove rastave.  

Jenna i Channing su se zaljubili na snimanju romantičnog plesnog filma "Step Up" iz 2006. te su se vjenčali 2009. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene