Najluđa noć

Pogledajte atmosferu s dočeka u Zagrebu, Let 3 priredio spektakl, a pridružile su im se i naše legendarne pjevačice!

Let 3 na dočeku u Zagrebu Let 3 na dočeku u Zagrebu Matija Habljak/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 na dočeku u Zagrebu - 28 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 27 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 26 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 25 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 24 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 23 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 22 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 21 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 20 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 19 +24 Let 3 na dočeku u Zagrebu - 18 Galerija

Let 3 uveo je Zagrepčane svojim koncertom u 2024. godinu i priredio spektakl za pamćenje.

Iza nas je najluđa noć u kojoj smo dočekali 2024. godinu, a u koju je tisuće Zagrepčana na glavnom gradskom trgu uveo Let 3 svojim koncertom za pamćenje.

Trg Josipa Bana Jelačića počeo se puniti oko 20 sati, a atmosferu je od 21 sat zagrijavao i DJ Demian, nakon kojeg na pozornicu stigao Let 3 i priredio spektakl.

Dečki su se pojavili u svojim prepoznatljivim kreacijama, a na pozornici su im se u jednom trenutku pridružile Alka Vuica i Marina Perazić.

Fotografije s prepunog trga pogledajte u našoj galeriji.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Sandre Perković - 9 Vjenčanje Sandre Perković - 5 Vjenčanje Sandre Perković - 4 Vjenčanje Sandre Perković - 6 +23 Vjenčanje Sandre Perković - 2 Celebrity Stigle su fotografije sa svadbenog slavlja Sandre Perković, pogledajte ekskluzivne prizore koje su fotografi uhvatili!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Franka i Ćorluka Novu su dočekali daleko od Hrvatske, a u zimskim radostima posebno su uživala njihova djeca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene