slažete li se s njom?

Lana Jurčević o Baby Lasagni: ''Vjerojatno je on jedini muškarac kojem čak ni 'prave rvatine' ne zamjeraju jer se šminka''

Lana Jurčević Lana Jurčević Screenshot/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević Lana Jurčević - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 6 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 7 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 9 +20 Baby Lasagna Galerija

Lana Jurčević iznijela je sikreno mišljenje o fenomenu Baby Lasagne u podužem tekstu na svom Instagram profilu.

Hrvatsku nastavlja tresti eurovizijska groznica nakon spektakularnog nastupa Baby Lasagne u polufinalu Eurosonga kojim je izborio prolazak u finale i opravdao titulu najvećeg favorita za pobjedu na natjecanju.

Brojna poznata lica pružila su mu podršku, a među njima se našla i naša pjevačica Lana Jurčević koja je posvetila objavu našem predstavniku na svom Instagram profilu. 

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Grad Zagreb o dočeku Baby Lasagne u slučaju pobjede: "Bit ćemo spremni ako dođe do toga!''

"Vjerojatno je on jedini muškarac kojem čak ni 'prave 'rvatine' ne zamjeraju jer se šminka. U dugo vremena i jedinom Hrvatu koji je ovako ujedinio naciju. Od outsajdera koji čak nije niti upao na Doru, nego je izvučen 'iz naftalina' kao zamjena za izvođača koji odustane do uvjerljive pobjede na Dori, a možda i do pobjede na Eurosongu. Kakva priča", započela je ona. 

"Osoba koja s takvom jednostavnošću komunicira i koja je toliko nenametljiva u svom 'postajanju', on je umiljato janje koje se lako uvuče pod kožu svojom iskrenošću i nekalkulacijom, a kad se popne na stage 'jede malu djecu'. Kakav zanimljiv preokret. Ne znam koja uloga je ljudima draža, ali vjerojatno taj spoj i 'paket' koji se dogodio je zapravo dobitna kombinacija. Dečko s kojim želiš da ti je prijatelj kad nije na pozornici, a kad je gore želiš biti dio te energije koja izaziva turbulencije", dodaje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

"Fascinantno je da netko bez puno iskustva se tako dobro snašao u potpuno nekom novom svijetu gdje se i najmanja greška može pretvoriti u ogromnu lavinu koja sve 'raznese'. Ali ne, kod njega sve ima glavu i rep - iz njegovih usta izlazi sve što ljudi žele i trebaju čuti. Njegova pjesma ima dobru poruku i temu i nije samo rim tim tagi dim 'nabrajalica'. Njegovi outfiti su tako mudro osmišljeni, ajde spoji ti našu kulturu i tradiciju s heavy metal soundom i nastupom - top! I on to tako dobro zna iznijeti sve - ne možeš to staviti na svakoga. Njegov spot, režija i estetika, ma sve je. Bravo i za cijelu ekipu iza toga", nastavila je Lana. 

Pogledaji ovo Artikli u znaku Baby Lasagne - 1 Zanimljivosti Majice Baby Lasagne nestaju u trenu, za njima su poludjeli i Amerikanci!

Ta ekipa je vjerujem i nadam se svjetlo na našoj sceni i što god da se dogodilo u finalu eurosonga - sigurna sam da će biti dočekani kako zaslužuju, pobijedili ili ne pobijedili. Veselje koje je on unio od same Dore do sada - hvala mu na tome. Ovo pišem kao najobičnija osoba iz publike i promatrač, ali i netko tko vrlo dobro zna kako stvari funkcioniraju u našem muzičkom svijetu. On je jedna svježa energija koja nam je svima trebala - samo je nebo granica. Sretno dalje", zaključila je pjevačica.

Slažete li se s njom?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Hrvatska je ove godine glavni favorit za pobjedu na Eurosongu, a nakon nastupa Baby Lasagne u polufinalu još su nam porasle šanse na kladionicama i najnovije stanje možete provjeriti OVDJE.

Pogledaji ovo Olly Alexander, Eurosong 2024. Zanimljivosti "Zašto Englezi odmah idu u finale?" Gledatelji Eurosonga nezadovoljni zbog favoriziranja koje traje već 24 godine!

Drugo je polufinale Eurosonga u četvrtak 9. svibnja, a u nedjelju 11. svibnja je veliko finale, kada ćemo doznati i hoće li se ostvariti predviđanja kladionica.

Redoslijed nastupa u finalu pogledajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Olly Alexander, Eurosong 2024. Olly Alexander, Eurosong 2024. Olly Alexander, Eurosong 2024. Olly Alexander, Eurosong 2024. +25 Olly Alexander, Eurosong 2024. Zanimljivosti "Zašto Englezi odmah idu u finale?" Gledatelji Eurosonga nezadovoljni zbog favoriziranja koje traje već 24 godine!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Alexander Rybak svira ''Rim Tim Tagi Dim'' - 5 Alexander Rybak svira ''Rim Tim Tagi Dim'' - 4 Alexander Rybak svira ''Rim Tim Tagi Dim'' - 2 Alexander Rybak svira ''Rim Tim Tagi Dim'' - 1 +35 Eurovizijski trofej - Alexander Rybak, 2009. Celebrity Poslušajte kako ''Rim Tim Tagi Dim'' zvuči na violini, odsvirao ju je bivši eurovizijski pobjednik kojeg svi znaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene