u trgovini u zagrebu

Majice Baby Lasagne nestaju u trenu, za njima su poludjeli i Amerikanci!

Artikli u znaku Baby Lasagne - 1 Artikli u znaku Baby Lasagne - 1 Igor Kralj/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Artikli u znaku Baby Lasagne - 1 Artikli u znaku Baby Lasagne - 2 Artikli u znaku Baby Lasagne - 3 Artikli u znaku Baby Lasagne - 4 Artikli u znaku Baby Lasagne - 5 Artikli u znaku Baby Lasagne - 6 Artikli u znaku Baby Lasagne - 7 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 12 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 1 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 4 +22 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 3 Galerija

U trgovini Rockmark gdje se nudi velika ponuda iz svijeta glazbe, našli su se i različiti artikli u znaku Baby Lasagne, a prodaja ide nevjerojatno brzo.

U jednoj zagrebačkoj glazbenoj knjižari, gdje se nudi velika ponuda s domaćim i stranim naslovima, majicama i memorabilijama iz svijeta glazbe, filma i pop kulture, prodaju se i različiti artikli u znaku Baby Lasagne.

U ponudi su se istaknule majice s likom mačke čiji lik podsjeća na tabletić, koji je ujedno i postao jedan od prepoznatljivih simbola našeg predstavnika. 

Pogledaji ovo Tatjana Cameron Tajči - 5 Celebrity Tajči vratila eurovizijske fanove 34 godine unatrag, pogledajte što je priredila nakon polufinala Eurosonga!

Zanimljivo je, ali ne i neočekivano da majice Baby Lasagne nestaju u trenu, a za njima poludjeli i Amerikanci.

Među artiklima su se našle i narančaste čarape koje također krase lik mačke, a na ulazu u trgovinu, na maloj ploči piše "Meow!" uz potpis Baby Lasagne. 

Pogledaji ovo Tonči Huljić Celebrity Tonči Huljić rekao je što misli o Lasagninom nastupu, nedavno su suradnjom iznenadili javnost: ''Gledao sam sinoć...''

Podsjetimo, naš predstavnik Baby Lasagna podigao je cijelu Arenu na noge tijekom nastupa na polufinalnoj večeri, a prema prvim neslužbenim podacima, Eurosong je gledalo, u trenutku nastupa Baby Lasagne, 979.147 ljudi, odnosno skoro 60% gledatelja televizije u Hrvatskoj.

Na platformi HRTi Eurosong je pratilo 35 tisuća ljudi, a ukupan broj pregleda je 95 tisuća. Dokumentarac Ususret Eurosongu - Baby Lasagna gledalo je (prema prvim neslužbenim podacima) u prosjeku 10.9% gledatelja u Hrvatskoj.

Pogledaji ovo Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 7 Celebrity Baby Lasagna imao je svečani doček kod dogradonačelnika Malmöa: ''Marko je ujedinio sve Hrvate, ne samo one u domovini''

Naš predstavnik plasirao se u finale, a redoslijed nastupa pogledajte OVDJE.

Što je rekao nakon prolaska u finale, pogledajte OVDJE.

Stanje na kladionicama pratite OVDJE.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Alexander Rybak svira ''Rim Tim Tagi Dim'' - 5 Alexander Rybak svira ''Rim Tim Tagi Dim'' - 4 Alexander Rybak svira ''Rim Tim Tagi Dim'' - 2 Alexander Rybak svira ''Rim Tim Tagi Dim'' - 1 +35 Eurovizijski trofej - Alexander Rybak, 2009. Celebrity Poslušajte kako ''Rim Tim Tagi Dim'' zvuči na violini, odsvirao ju je bivši eurovizijski pobjednik kojeg svi znaju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 3 Princ Harry - 2 Princ Harry - 1 Princ Harry +27 Princ Harry Celebrity Princ Harry stigao je u Veliku Britaniju, ali oca neće vidjeti zbog pomalo bizarnog razloga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene