objavom sve objasnila

Tjednima se šuška da je brak slavnog para na koljenima pa je "mamadžer" uzela stvari u svoje ruke

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Danima se već priča o mogućem razvodu Kim Kardashian i Kanyea Westa, a sada je Kris Jenner svima objasnila kako je on važan dio njihove obitelji.

"Šefica" klana Kardashian-Jenner, Kris, jednim je potezom pokušala zataškati glasine koje kruže već danima. Suprugu svoje kćeri Kim, Kanyeu Westu, posvetila je emotivnu poruku za njegov rođendan i time dala do znanja da je on važan dio njihove obitelji nakon što se počelo šuškati da je slavni par pred razvodom.

Pogledaj i ovo Kanye West Već dugo ovo planira Kontroverzni reper pokreće novi biznis, za pomoć je već kontaktirao i bivšu zvijezdu filmova za odrasle!

"Sretan rođendan Kanye West! Ti si predivan sin, otac, suprug, brat, ujak i prijatelj. Hvala ti što si tako poseban i važan dio naše obitelji. Puno te volim", napisala je Kris u opisu serije fotografija s Kanyeom Westom.

Brojni mediji su se posljednjih dana raspisali kako je brak Kim Kardashian i Kanyea Westa na koljenima. Svađe su postale navodno sve češće tijekom pandemije koronavirusa, a govorilo se čak i da se Kim planira preseliti u drugu kuću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday #KanyeWest!! You are an amazing son, father, husband, uncle, brother and friend... thank you for being such a special and important part of our family... I love you very much 🙏❤️🥰🎂🎈🎶

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Izvori bliski paru tvrde i da je Kim ta koja ne želi razvod jer smatra uspjehom što je jedina u braku, za razliku od svojih slavnih sestara.

Kim i Kanye su počeli hodati 2012. godine, a dvije godine kasnije su stali pred oltar. Nije trebalo dugo da im mediji daju nadimak "Kimye" koji i danas koriste, a par je dobio četvero djece. Kanye je treći suprug reality zvijezde. S Krisom Humhriesom je bila 72 dana u braku 2011. godine, a prije njega pred oltar je stala s glazbenim producentom Damonom Thomasom. Imala je samo 19 godina u to vrijeme, a tri godine kasnije predali su papire za razvod.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene