Kraljevski tretman

Kad princeza rađa: 12 tisuća funti za noć u bolnici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeste li se ikada pitali koliko košta porođaj prave princeze?

Oči svijeta već su usmjerene prema Londonu gdje će, do kraja mjeseca, na svijet stići još jedna kraljevska beba. Kate Middleton broji zadnje dane do poroda, u bolnici je sve spremno za dolazak omiljene vojvotkinje, a od danas je pred bolnicom 'St. Mary' uvedena i posebna regulacija prometa.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Kate će, po ustaljenoj tradiciji, i drugo dijete roditi u znamenitom Lindo Wingu 'St. Mary' bolnice, a otkriveno je i koliko će njen boravak u bolnici koštati.

Nevjerojatne teorije: Oklade padaju i na položaj trbuha!

Jednu noć boravka u luksuznom Lindo Wingu kraljevski će par platiti nevjerojatnih 12 tisuća funti. U cijenu su uračunate i tzv. savjetodavne naknade koje inače iznose 6000 funti, no kraljevski će par dobiti popust pa će ta naknada iznositi 5913 funti.

Najbitnije obilježje Lindo Winga je posebna briga za privatnost. Isto tako, luksuzne sobe opremljene su WiFi vezom, satelitskom televizijom, radiom, sefom, hladnjakom, a rodilje svaki dan mogu birati koje novine žele čitati ujutro uz raskošan doručak.

Cijena kraljevskog porođaja baš je takva –kraljevska. Bez obzira na to, kroz nekoliko će dana oči cijelog svijeta biti usmjerene upravo prema vratima luksuzne bolnice koju si samo rijetki mogu priuštiti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene