Svi su se okupili

Kraljevska obitelj već je tradicionalno proslavila Božić na omiljenom mjestu pokojne kraljice, a okupljene je dolaskom iznenadio i jedan omraženi član obitelji!

Kraljevska obitelj na Božić - 11 Kraljevska obitelj na Božić - 11 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj na Božić - 11 Kraljevska obitelj na Božić - 10 Kraljevska obitelj na Božić - 9 Kraljevska obitelj na Božić - 8 Kraljevska obitelj na Božić - 7 Kraljevska obitelj na Božić - 6 Kraljevska obitelj na Božić - 5 Kraljevska obitelj na Božić - 4 Kraljevska obitelj na Božić - 3 Kraljevska obitelj na Božić - 2 +13 Kraljevska obitelj na Božić - 1 Galerija

Britanska kraljevska obitelj ove je blagdane provela u zajedništvu te su svi stigli na svetu misu u Sandringhamu, a čestitka Kate Middleton i princa Williama sve je raznježila.

Britanska kraljevska obitelj i ove je godine već tradicionalno stigla na božićnu svetu misu u Sandringham gdje su ih dočekali brojni fanovi.

Pri dolasku u crkvu pozdravili su okupljene, od njih primili bukete cvijeća i čestitke, a onda su se kralj Charles III., kraljica Camila, princ William, Kate Middleton i njihova djeca uputili u crkvu.

Uz princa Louisa, Georgea i Charlotte tu je bila i Mia Tindall, kći Williamove sestrične Zare Tindall.

Mlađa sestra kralja Charlesa također je stigla, u društvu supruga Sir Timothyja Laurencea, a božićno slavlje nisu propustili ni vojvoda i vojvotkinja od Edinburgha - najmlađi kraljev brat Edward i njegova supruga Sophie. Osim njih, stigli su i princeza Anne, ali i omraženi princ Andrew koji je bio u društvu bivše supruge Sarah Ferguson.

Kako je to izgledalo, pogledajte u našoj galeriji.

A princ William i Kate nisu zaboravili ni svoje pratitelje na društvenim mrežama pa su im poslali božićnu čestitku uz neodoljivu fotografiju svoje djece.

Louis, George i Charlotte sjedili su na klupi zagrljeni, a njihovi mama i tata u opis su dodali: ''Želimo vam svima sretan Božić, od naše obitelji vašoj!''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Inače, kraljevska obitelj u Sandringhamu slavi Božić od 1998. godine jer je to bilo i omiljeno mjesto preminule kraljice Elizabete II.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer - 4 Lucija Lugomer - 3 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer +25 Lucija Lugomer Celebrity Naša najpoznatija plus size manekenka ove blagdane provodi u bolnici, ali sretnije vijesti nije mogla dobiti, stigao je mali blagoslov!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Luka Modrić +25 Luka i Vanja Modrić - 3 Celebrity Luka Modrić okupio obitelj ispod golemog božićnog drvca, pridružili su im se i preslatki ljubimci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene