zanimljiva strategija

Golišavim fotkama pokušava utišati glasine o 4. trudnoći, navodno obnovila vezu s 15 godina mlađim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian je navodno obnovila vezu s 15 godina mlađim dečkom, modelom Younesom Bendjimom.

Reality zvijezda Kourtney Kardashian (41) neko vrijeme je izbjegavala objavu golišavih fotografija jer je posljednja izazvala glasine da je trudna četvrti put. 

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

"Razvijajte se kako želite", napisala je Kourtney pokraj slike na kojoj je na ležaljci u crnom, minijaturnom bikiniju. Prva se na njezinu objavu osvrnula sestra Khloe (35) koja joj je poslala puse. 

Obožavateljima se jako svidjela njezina fotografija, pa su joj pisali kako izgleda seksi i mlađe od svoje 41 godine koju je nedavno navršila. Neki su primijetili i da ne izgleda baš sretno. "Izgledaš slomljeno, hladno i kao da si spremna na osvetu", "Pitam se tko te fotografirao", "Ljepotica", "Tvoja je figura zadivljujuća", "Goriš", "Vidi se da uživaš u karateni", komentirali su njezini pratitelji kojih na Instagramu ima više od 90 milijuna. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evolve as you please.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kourtney je početkom travnja potaknula glasine da je trudna poziranjem u raskopčanoj haljini. Najstarija sestra Kardashian nije opovrgnula glasine, a navodno je obnovila vezu s modelom Younesom Bendjimom (26) s kojim je prekinula 2019. 

Inače, Kourtney, čija se imovina procjenjuje na 35 milijuna dolara, s bivšim mužem Scottom Disickom (36) ima sinove Masona (10) i Reigna (5) te kćer Penelope (7). Scott ljubi 15 godina mlađu manekenku Sofiju Richie s kojom je nedavno viđen na plaži u Malibuu. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) +0 Caitlyn Jenner, Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Celebrity Dok uživa u vili svoje 47 godina starije partnerice koja je nekad bila muškarac, hvali se vitkom linijom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene