Neobičan život

Dok uživa u vili svoje 47 godina starije partnerice koja je nekad bila muškarac, hvali se vitkom linijom

Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) +0 Caitlyn Jenner, Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Galerija

Sophia Hutchins objavila je fotografiju u crnom bikiniju na svom Instagramu te je otkrila besprijekornu liniju, a pohvalila se i da uživa uz bazen.

Sophia Hutchins u samoizolaciji je s partnericom Caitlyn Jenner, a čini se da joj ne fali zabave ni dok je kod kuće.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Ne izgleda baš najbolje Bivši sportaš koji je prije 4 godine postao žena uhvaćen kako nervozno puši cigaretu na balkonu

23-godišnja poduzetnica objavila je fotografiju u crnom bikiniju na svom Instagramu te je otkrila besprijekornu liniju, a pohvalila se i da uživa uz bazen vile svoje partnerice.

Caityln Jenner (70), nekad poznata pod imenom Bruce Jenner, zbog svojih godina spada u skupinu posebno ugroženu od koronavirusa. Zbog toga se pazi i sa svojom mlađahnom djevojkom uživa u vili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wear your SPF😜 @mylumasol thirst trap

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Inače, Caitlyn se prije nekoliko godina pojavila na naslovnici magazina Vogue i objavila svoju vijest o transrodnosti sa stilom i riječima "Zovite me Caitlyn".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene