Kako beba raste!

Trudna Korana Gvozdić sve je nasmijala opisom uz novu fotografiju, a divni komplimenti samo se nižu

Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) +0 Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Galerija

Korana Gvozdić i Ivan Šarić za nekoliko mjeseci postat će roditelji, a svoju sreću ne kriju od drugih.

Nakon što je nekoliko mjeseci tajila da će postati majka, bivša manekenka Korana Gvozdić sada sa svojim obožavateljima dijeli slatke trenutke iz svoje trudnoće i ponosno pokazuje trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

Korana i njezin partner komičar Ivan Šarić prije nekoliko su mjeseci otkrili sretnu vijest da će postati roditelji i od tada im ne prestaju pristizati čestitke i komplimenti.

Buduća mama sada je pokazala poveći trbuh u 27. tjednu trudnoće i priznala kako se osjeća ovih dana.

"Izgledam kao medo, a hodam kao ranjeni pingvin", napisala je Korana uz opis fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

Time je mnoge nasmijala, ali brzo su se zaredali i komplimenti.

"Zgodni medo", "Slatkice", "Najljepša žena od svih koje sam ikad vidjela", "Kako beba raste", "Ajme, kako si slatka", "Medo koji sjaji", "Izgledaš presretno", "Predivna si, baš zračiš", "Bome ni medo ni pingvin nemaju tako lijepu kosu, osmijeh, zube, sve", "A i dalje si prelijepa", "Pa što, cool mama si", "Predivna Korana. Pa stariš li ikako? Takvu te pamtim, a nismo se uživo vidjele 15 godina", neke su od lijepih poruka koje je dobila u komentarima.

Korana i Ivan zajedno su od 2012. godine, a nakon četiri godine veze zaručili su se u Grčkoj. Slove kao jedan od najstabilnijih domaćih parova, a dijete stiže kao kruna njihove velike ljubavi.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) +3 Petra Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Poznata Splićanka u 40. godini čeka drugo dijete, i ovu je trudnoću tajila dok uživa u idili seoskog života

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene