Povukla se iz javnosti

Poznata Splićanka u 40. godini čeka drugo dijete, i ovu je trudnoću tajila dok uživa u idili seoskog života

Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) +0 Frane Mastelić i Petra Nižetić (Foto: Instagram) Galerija

Petra Nižetić i Frane Mastelić čekaju drugo dijete, malena kći na svijet bi trebala stići već za mjesec dana.

Bivša televizijska voditeljica, a danas producentica, poznata Splićanka Petra Nižetić pred krajem je druge trudnoće i uskoro bi trebala roditi u Hrvatskoj, piše magazin Gloria.

Pogledaj i ovo Petra Nižetić (Foto: Instagram) Samo ljubav Velika promjena u životu omiljene Splićanke: Život je promijenila iz korijena, sreću našla u SAD-u

39-godišnja Petra i njezin suprug Frane Mastelić sitno broje do mjeseca travnja, kada bi njihova kći trebala doći na svijet, a sin Jozo dobiti mlađu sestru. Gloria doznaje da se Petra osjeća sjajno i da je odlučila roditi u Hrvatskoj, gdje se s obitelji vratila iz San Francisca, a trenutačno žive u malenom selu Sinjske Brnaze pokraj Sinja.

Petra je i prvu trudnoću dugo tajila, a da će dobiti drugo unuče, svojim se prijateljima pohvalila i njezina majka te potvrdila da je sve spremno za dolazak prinove u obitelj.

Nakon povratka iz Amerike Petra se povukla iz javnog života, više nije aktivna ni na društvenim mrežama i uživa u seoskoj idili.

Petra i Frane u braku su od 2016. godine, a bračne zavjete izrekli su u Splitu. Bivša se voditeljica upravo zbog supruga preselila na drugi kraj svijeta, ali čini se da i za njih vrijedi poznata uzrečica "kod kuće je najljepše".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene