snimljena ispred hotela

Kraću haljinu vjerojatno nije mogla ni pronaći, a manjak materijala bio je vidljiv i kad je fotografima okrenula leđa

Kimberley Garner - 7 Kimberley Garner - 7 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kimberley Garner - 8 Kimberley Garner - 7 Kimberley Garner - 6 Kimberley Garner - 5 Kimberley Garner - 4 Kimberley Garner - 3 Kimberley Garner - 2 Kimberley Garner - 1 Kimberley Garner Kimberley Garner - 9 +18 Kimberley Garner - 8 Galerija

Kimberley Garner ukrala je pažnju izlazeći iz hotela u kratkoj haljini koja je umalo otkrila previše.

Na putu iz hotela snimljena je dizajnerica i reality zvijezda Kimberley Garner, uoči svečanosti na 77. filmskom festivalu u Cannesu. 

Britanska manekenka je iz hotela otišla u popodnevnu šetnju i kupovinu, a pažnju je privukla u kratkoj bijeloj haljini otvorenih leđa.

Cijelu kombinaciju upotpunila je s bijelim tenisicama i bijelom torbicom Chanel marke.

Je li haljina prekratka za vaš ukus?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Za svoj trenutačni izgled i besprijekornu liniju uspješna dizajnerica može zahvaliti i promjenama u načinu života koje je uvela tijekom pandemije koronavirusa, a koji se najviše tiču njezina zdravlja.

"Hvala svima na porukama o tijelu. Potpuno sam promijenila svoje stavove prema svemu, uključujući i zdravlje. Tijekom prvog vala sam bila toliko zabrinuta za svoje najmilije da sam počela kuhati samo zdravu hranu. Tijelo mi je sada postiglo prirodnu ravnotežu. Obično sam svake godine prilikom odlaska na plažu osjećala dozu nesigurnosti, ali ovo je prvi put da se zapravo osjećam ugodno, snažno i dobro", otkrila je onda na društvenim mrežama.

Inače, Kimberley je poznata po tome što drži svoj privatni život prilično diskretnim. Povremeno dijeli osobne trenutke na društvenim mrežama, ali nije uvijek eksplicitna o svojim romantičnim vezama.

Boravi u Miamiju već par godina, a tamo je u društvu dečka, čiji identitet tada nije otkrila, stigla nakon što su Božić proveli na Barbadosu.

Prije nešto više od tri godine otkazala je vjenčanje koje se trebalo održati u tajnosti i prekinula dugogodišnju vezu.

Pogledaji ovo Kimberley Garner Celebrity Reality zvijezda u društvu zgodnog muškarca privlačila pažnju, a zanimljiv je bio i odabir njenog outfita

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Oskudni badić u koji je uskočila jedva joj je obuzdao obline, no već je navikla da je glavna atrakcija na plaži

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Zavodljivo pozirala u sićušnom badiću te se nije obazirala na znatiželjne prolaznike, ne čudi što je bila pravi mamac za poglede

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck +27 Jennifer Lopez Celebrity Ovako su iz Netflixa stali na stranu Lopez koja je na udaru medija zbog glasina o krahu braka s Affleckom!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Dillon Matt Dillon Matt Dillon Matt Dillon +10 Matt Dillon i Cameron Diaz Nekad i sad Svi su bili ludi za njim u 90-ima, ljubio je i brojne poznate ljepotice, a moglo bi vas iznenaditi kako izgleda sa 60!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene