Bili su uočljivi

Reality zvijezda u društvu zgodnog muškarca privlačila pažnju, a zanimljiv je bio i odabir njenog outfita

Kimberley Garner Kimberley Garner Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kimberley Garner - 1 Kimberley Garner - 2 Kimberley Garner - 3 Kimberley Garner - 4 Kimberley Garner - 5 Kimberley Garner - 6 Kimberley Garner - 8 Kimberley Garner - 7 Kimberley Garner Kimberley Garner +5 Kimberley Garner Galerija

Kimberley Garner uživa sa misterioznim muškarcem na odmoru u Saint-Tropezu gdje je u hrabrom dekolteu pokazala svoje raskošne grudi.

Modna dizajnerica i reality zvijezda Kimberley Garner uživa ovih dana s tajnovitim muškarcem na odmoru u Saint-Tropezu.

Pogledaj i ovo showbuzz Riskantno! Zbog haljine s opasnim izrezima umalo je zasjenila glavne zvijezde Jamesa Bonda, čini se kao da je ponestalo materijala

Paparazzi su je ulovili u kaftanu s velikim prorezom koji je pokazao njezine raskošne grudi, ali i istaknuo manekensku figuru na kojoj joj svi zavide. 

Šetala je bosa po pijesku u društvu muškarca s kojim je viđena već nekoliko puta te bi se dalo po tome naslutiti da su u vezi.

On je na sebi imao kratke kupaće hlačice i lanenu košulju, a u ovoj ljetnoj kombinaciji pokazao je svoj preplanuli ten.  Činio se vrlo sretan u društvu Kimberley.

Za svoj trenutačni izgled i besprijekornu liniju uspješna dizajnerica može zahvaliti i promjenama u načinu života koje je uvela tijekom pandemije koronavirusa, a koji se najviše tiču njezina zdravlja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimberley Garner (@kimberleygarner)

"Hvala svima na porukama o tijelu. Potpuno sam promijenila svoje stavove prema svemu, uključujući i zdravlje. Tijekom prvog vala sam bila toliko zabrinuta za svoje najmilije da sam počela kuhati samo zdravu hranu. Tijelo mi je sada postiglo prirodnu ravnotežu. Obično sam svake godine prilikom odlaska na plažu osjećala dozu nesigurnosti, ali ovo je prvi put da se zapravo osjećam ugodno, snažno i dobro", otkrila je onda na društvenim mrežama.

Kimberley inače u Miamiju boravi od kraja prosinca pretprošle godine. Tamo je u društvu dečka, čiji identitet još nije otkrila, stigla nakon što su Božić proveli na Barbadosu. Prije nešto više od godinu dana otkazala je vjenčanje koje se trebalo održati u tajnosti i prekinula dugogodišnju vezu.

Možda uskoro otkrije ime muškarca koji je toliko čini sretnom i u čijem društvu vidno uživa.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Iskra Lawrence - 4 Iskra Lawrence - 3 Iskra Lawrence - 1 Iskra Lawrence - 2 +7 Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Celebrity U badiću neobičnog dizajna naglasila je bujni dekolte, a imala je što pokazati i kad je okrenula leđa!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša i Jelena Vuco - 1 Siniša i Jelena Vuco - 3 Brigita Vuco - 1 Brigita Vuco - 2 +19 Brigita Vuco - 3 Celebrity Vuco objavio rijetku fotografiju s predivnom suprugom Jelenom, znate li kako uopće izgleda ljubav njegova života?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene