Inspiracija s Balkana

Svjetski mediji bruje o srpskoj folk divi: Tko tu koga kopira?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpska pop-folk diva za US Weekly je rekla kako je Kim Kardashian upravo u njoj pronašla inspiraciju za novi, platinasti look. Fotke koje objavljuje na svojem Facebook i Instagram profilu to i dokazuju.

Nakon što je prošli tjedan Kim Kardashian postala platinasta plavuša, popularna srpska pop-folk diva Jelena Karleuša zamijetila je kako ju Kim neodoljivo podsjeća – na nju samu. Podijelila je to s fanovima na svojim društvenim mrežama, a cijela priča došla je i do stranih medija koji su naširoko raspisali o ovoj temi.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

U javnost procurio intiman video slavnog para

 

'Čini se kako se stilistički tim Kim Kardashian nadahnuo odjevnim kombinacijama i imidžem koje je plasiram na svome Instagram profilu', izjavila je atraktivna Jelena za US Weekly, a priču su prenijeli i portali poput Daily Maila, Cosmopolitana i Ellea. Svi redom komentiraju sličnost Kim i Jelene, od bujnih oblina, punih usnica do jakog make-upa i izazovnih odjevnih kombinacija.

Vijest je, čini se, došla i do obitelji Kardashian. Khloe, mlađa sestra Kim Kardashian, na Instagramu je vidjela Karleušine fotke na kojima se uspoređuje s Kim te ih lajkala. S druge strane, fanovi Kim Kardashian razljutili su se na usporedbe Karleuše i Kim, što je pjevačica također iskomentirala na svom Twitter profilu.

Koji gaf: Haljina u kojoj ni Kim Kardashian ne može hodati

Inače, 36-godišnja srpska zvijezda glazbom se bavi preko 20 godina, iza nje je 10 studijskih albuma i jedna je od najprodavanijih izvođača u istočnoj Europi.

Najnoviji potez srpske dive dokazuje da, nakon godina i godina u šoubiznisu, i dalje zna kako biti priča broj 1 domaćih, ali i stranih medija. Da Karleuša uvijek ima velike ambicije pokazuje i to da se uspoređivala ni manje ni više s Madonnom.

 
 
DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene