Zaljubljeni kao prvog dana

Vrebao ju je godinama, a nakon što je okončala brak od 72 dana više ju nije htio samo čekati

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +3 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Kim Kardashian i Kanye West godinama su bili prijatelji, iako se on čitavo vrijeme potajno nadao da će mu postati cura, što se dogodilo tek 2012. godine.

Oni su jedan od najpoznatijih parova na svijetu, a svoju ljubav ne skrivaju.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) 5. godišnjica braka Dok je ona godinama ljubovala s drugima te se udala za krivog, on ju je čekao, a 2012. napokon osvojio

Kim Kardashian i Kanye West u srijedu su se pojavili na dodjeli nagrada WSJ Innovators u New Yorku te pokupili svu pažnju.

U svojim klasičnim odjevnim izdanjima bračni par nije se libio izmjenjivati nježnosti i zaljubljene poglede pred svim okupljenim gostima i fotografima, čime su još jednom začepili usta svima onima koji su im prognozirali propast od samoga početka.

Podsjetimo, par se počeo viđati dok je Kim još uvijek bila u braku s NBA košarkašem Krisom Humphriesom, iako je taj brak okončan svega 72 dana nakon što je sklopljen. No zbog komplikacija par je još neko vrijeme bio vjenčan na papiru.

U lipnju 2013. godine Kim je i službeno bila rastavljena, a u listopadu iste godine Kanye ju je zaprosio na spektakularan način na njezin 33. rođendan. Prosidba se dogodila na AT&T stadionu u San Franciscu uz vatromet, orkestar od 50 članova te prisustvo bliskih prijatelja i obitelji, a snimka od 2 minute tada je raznježila svijet. Pet godina kasnije par je jednako sretan, a zajedno imaju četvero djece, od kojih im je dvoje rodila surogat-majka.

Ipak, njihova ljubavna priča mnogo je kompleksnija od toga, a datira u davnu 2004. godinu kada se duo upoznao dok je ona još bila u braku s glazbenim producentom Damonom Thomasom. "Sjećam se da sam kasnije vidio fotografiju na kojoj su ona i Paris Hilton na odmoru te sam pitao prijatelja: 'Znaš li ti ovu curu, Kim Kardijon?' Tada sam znao da želim da mi ona bude djevojka, zavolio sam ju čim sam ju ugledao", 2013. godine otkrio je zaljubljeni reper.

Kim je u međuvremenu započela višegodišnju vezu s NFL igračem Reggiejem Bushem, no i za to vrijeme bila je u kontaktu s reperom koji joj je slao ljubavna pisma te posvećivao stihove pjesama, iako je znao da je zauzeta.

Kim se 2011. godine udala pred kamerama za drugog supruga Krisa Humphriesa. Srećom po Kanyea, brak nije dugo potrajao, a Kim je sama otkrila kako je već na medenom mjesecu znala da je pogriješila. Par je prekinuo 72 dana nakon ceremonije, a Kim je ubrzo shvatila da i ona osjeća nešto prema reperu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Nakon razvoda od Krisa osjećala sam se jako loše, a Kanye mi je tada rekao da dođem u Paris vidjeti njegovu modnu reviju. Šalio se kako će otkazati reviju samo ako pristanem izaći s njim. I otišla sam i tako smo počeli hodati. Nakon što sam sletjela, ludo sam se zaljubila u njega i pomislila: 'Bože, zašto ovo nisam ranije učinila? Ovako izgleda pravi život - ljubav, zabava i podrška'", kasnije je otkrila Kim.

Ostalo je povijest. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: AFP) +4 Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Sjećate li se prirodne ljepotice iz filma "Plava laguna"? Danas ima 54 godine i ovako izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene