Rekla je da?

Britanka koju su nazivali savršenom ženom prošetala je detalj koji je potaknuo mnoga govorkanja....

Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: AFP) Kelly Brook i Jeremy Parisi (Foto: AFP) Kelly Brook (Foto: Instagram) +2 Kelly Brook (Foto: Instagram) Galerija

Britanski model i manekenka Kelly Brook viđena je u šetnji s prstenom na ruci koji bi možda mogao biti zaručnički?

Britanski model, starleta i voditeljica Kelly Brook viđena je u šetnji sa svojim dugogodišnjim dečkom Jeremyjem Parisijem, koji je od 39-godišnje ljepotice mlađi 6 godina. 

Pogledaj i ovo showbuzz Tajila do sada Ipak je pokleknula - zaručila se prije tjedan dana!

Božica muških časopisa, ova Britanka vrlo bujnih oblina i tanašnog struka već godinama je u skladnoj vezi sa osobnim trenerom Parisijem s kojim je nedavno bila na sunčanoj Mallorci. 

Nakon povratka s luksuznog odmora, lijepa Kelly jednom je običnom šetnjom potakla opasna šuškanja - o tome kako se udaje. Naime, Kelly je viđena kako s Parisijem šeta ulicom, a na njezinoj se ruci sjaji veliki prsten - možda baš zaručnički?

Govorkalo se da se ljepotica i udala na tajnoj ceremoniji, no niti jedna informacija nije potvrđena, a par mudro šuti držeći svoje fanove u neizvjesnosti. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤩

Objavu dijeli Kelly Brook (@iamkb)

Ako se udala, bit će to Kelly prvi brak, no ako se radi samo o zarukama - s tim manekenka ima malo više iskustva. 

Naime, Kelly je već bila zaručena za američkog glumca Billyja Zanea, najpoznatijeg po svojoj ulozi u "Titanicu". Par se upoznao 2004., a trebali su se vjenčati 2008. No umjesto da izmijene zavjete - prekinuli su. 

Nakon Billyja Kelly je ljubila igrača ragbija Thoma Evansa s kojim je 2011. ostala i trudna. Nažalost, Kelly je imala spontani pobačaj i izgubila dijete, a par je prekinuo dvije godine kasnije. 

Danas je Kelly u sretnoj i stabilnoj vezi, a nakon što je njezino tijelo 2017. proglašeno "najljepšim" ženskim tijelom na svijetu, počela su se lomiti koplja po pitanju njezina izgleda. Neki ovu raskošnu damu smatraju prekrasnom, dok drugi pak misle kako joj ne bi loše došlo da izgubi par kilograma. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌊

Objavu dijeli Kelly Brook (@iamkb)

Neovisno o tome što netko mislio o brojci koju joj pokazuje vaga, Kelly zrači srećom i zaljubljenošću, pa nije ni čudo da svi čekaju kada će napokon otkriti da se udaje. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +10 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Celebrity Poznata domaća ljepotica uskočila je u more u izdanju koje će vam rasplamsati maštu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene